- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se fură ca-n codru la benzinării. Un român a dezvăluit cum a fost păcălit la pompă: „Feriți-vă…”

26 Jun, 20:04 • Fundeanu Madalina
Furt de zile mari la benzinării. Un român a povestit ce i s-a întâmplat în drum spre Grecia.
Se fură ca-n codru la benzinării. Un român a dezvăluit cum a fost păcălit la pompă: „Feriți-vă...”

Un român a avut parte de o experiență neplăcută în drumul său spre Grecia la una dintre benzinării. Acesta a descoperit, după ce a alimentat, că benzina conținea apă. Bărbatul a dorit să îi atenționeze și pe alții, postând ce i s-a întâmplat și locația exactă pe un grup de Facebook destinat vacanțelor, conform Bugetul.ro.

Românul a postat pe un grup de Facebook o imagine cu benzinăria de unde a alimentat și, potrivit spuselor sale, acesta a descoperit că benzina conținea apă, deoarece imediat i s-a aprins martorul check-in.

Furt de zile mari la benzinării. Un român a povestit ce i s-a întâmplat în drum spre Grecia

Ducându-se în vacanță în Grecia, turistul a oprit să alimenteze la una dintre benzinăriile de pe drum, însă a avut parte de un mare ghinion. Acesta a atenționat ceilalți români că imediat după alimentare s-a aprins „martorul Check-in Engine la bord”. Bănuiala lui a fost că benzina era îndoită cu apă.

Bărbatul a scris ce a pățit pe grupul dedicat vacanțelor, numit „Forum Thassos”, de pe Facebook.

„Atenție la benzinăria Shell până în Makaza…apă în benzină…s a aprins martorul check-în….apă în benzină… Am alimentat și 3 mașini cu motorină deocamdată nimic….la benzină martorul aprins…Așa că feriți-vă de Shell până în Makaza 30-40 km…..cel puțin la benzină. Și anul trecut s-a scris. ..păcat……poza de vineri noapte din benzinărie…”, a scris turistul român pe grupul de Facebook.

Citește și: Înșelătorii la pompă, la marile benzinării din România. Un angajat al unui peco a dezvăluit care este cea mai nouă metodă de escrocherie

benzinării
benzinării

Comentariile nu au întârziat să apară. Cei mai mulți au spus că au mai întâmpinat astfel de probleme la diverse benzinării, în special pe teritoriul Bulgariei.

„Niciodată nu alimentez la mai puțin de 100 kilometru de vamă. Oriunde aș fi, m-am fript, mai ales, la bulgari cu motorină”, a scris un bărbat la postarea celui care a spus că a alimentat cu benzină îndoită cu apă.

„Eu acolo am descoperit că în rezervor încap vreo cinci litri mai multă motorină”, a scris un alt turist.

Ce au răspuns alți români

La postarea bărbatului, mai mulți români i-au comentat că problema nu este de la apa din benzină, ci pot exista o mulțime de alte cauze, pentru că dacă era cum spune el, nu ar mai fi putut să plece cu mașina.

„Ai tu o problemă la mașină, nu are nici o treabă Check-Engine. Sunt multe cauze de la care se poate aprinde, fă o testare și vezi ce problemă ai. Dacă avea apă, nu mai plecai tu de acolo decât împins”, a scris un turist.

„Check engine nu se aprinde când este apă în combustibil, ci este un avertisment în general pe parte electrică. După diagnoză stabilești care este cauza…bobina inducție, bujii, senzori etc.! Baftă!”, a mai comentat o persoană.

Vezi și: Situație paradoxală în benzinăriile MOL. În 2024, românii au cumpărat mai mulți carburanți, deși numărul stațiilor e mai mic