- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Serghei Mizil își trăiește viața în lux și opulență! Cum arată vila de milioane în care omul de afaceri se refugiază în fiecare vară

07 Jul, 15:35 • Fundeanu Madalina
Vila opulentă în care trăiește Serghei Mizil în timpul verii! Se află într-o zonă de lux, dar afaceristul nu a plătit deloc mulți bani pe terenul unde se află locuința.
Serghei Mizil își trăiește viața în lux și opulență! Cum arată vila de milioane în care omul de afaceri se refugiază în fiecare vară

În fiecare vară, dar și pe timp de weekend, Serghei Mizil fuge de aglomerația din oraș și preferă să locuiască în vila sa de la Snagov. Clădirea este opulentă, dar terenul pe care a fost ridicată a costat o sumă de nimic. Pe malul lacului din zonă, afaceristul și familia sa au construit mai multe imobile, datorită statutului pe care îl avea tatăl său. Nu mulți sunt cei care au reușit să își construiască locuințe în Snagov, conform Bugetul.ro.

Cunoscutul actor din filmul „Visul” este faimos ca fiind „primul mare băiat de oraș”, fiul unui înalt demnitar, prieten bun cu Nicu Ceaușescu. Nu a dus nicio lipsă pe vremea comunismului și s-a distrat mai bine decât o mulțime de români. Nici căderea regimului totalitar nu a reprezentat un impediment, reușind să își facă o adevărată avere.

Serghei Mizil se ocupă de mai multe afaceri, atrase prin numele său. În vremea în care nu este ocupat cu firmele, acesta se retrage în vila de la Snagov.

Ai mai putea citi azi: Cum arată vila de lux a lui Mugur Isărescu! Proprietatea este păzită cu maximă atenție! 

vila din Snagov a lui Serghei Mizil, sursa: Wowbiz
vila din Snagov a lui Serghei Mizil, sursa: Wowbiz

Suma derizorie pe care Serghei Mizil a plătit-o pentru teren

În urma Revoluției Române din 1989, Serghei Mizil a fost printre primii români care și-a permis să își cumpere teren în Snagov. Prețul unui metru de pământ era de doar 4 dolari, în condițiile în care la momentul actual costă peste 150 de euro metrul. În ciuda faptului că zona este renumită ca fiind una destinată exclusiv bogaților, el spune că nu ai nevoie de miliarde pentru a locui pe malul lacului.

„Sunt un vechi locuitor al Snagovului. Am făcut-o după Revoluție (vila, n.r.). Am mai multe, le am datorită poziției pe care o avea tata. Aici era un golf, nu era nimic. Eu cu familia mea am luat primul aici. Când vii seara aici zici că ești în Olanda. Puteam să iau toate terenurile astea de aici, era 4 dolari metrul, acum 150 de euro metrul. Nu îți trebuie miliarde ca să stai aici.

Primii care s-au mutat aici au fost ăia care stăteau înainte la Snagov, au dezvoltat afaceri. Unii și-au construit casele, cum sunt eu, Patriciu, Irinel Columbeanu și o parte le-au luat de la RAPPS cum e aici Puiu Popoviciu, Badea, dar nu sunt niște sume fabuloase”, a zis Serghei Mizil, în urmă cu câțiva ani.

Vezi mai multe știri: Klaus Iohannis nu va locui la vila din Aviatorilor. Președintele neagă că îi va aparține palatul în care RAAPPS investește 7 milioane de euro