- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce sumă va încasa Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. Sportiva a revenit pe teren după 5 luni de la accidentarea la genunchi

03 Oct, 09:56 • Toma Anca
Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după aproximativ 5 luni de la accidentarea la genunchi. Românca a învins-o în trei seturi pe Arina Rodionova, scor 6-2, 4-6, 6-4, astfel face un salt uriaș în clasamentul WTA. În următorul tur al turneului de la Hong Kong, tenismena se va duela cu Anna Blinkova.
Ce sumă va încasa Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. Sportiva a revenit pe teren după 5 luni de la accidentarea la genunchi

Simona Halep a revenit pe teren și a pus capăt celei mai dificile perioade din carieră sa. Au fost doi ani extrem de dificili, dar nu a renunțat și a demonstrat că își merită locul în WTA. Ea a pornit de la 0 aventură în circuit, iar acum va trage tare să își recapete locul în topul celor mai bune jucătoare.

Citește și: Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia și Lupu Rednic, Marcel Pavel şi alte vedete au pierdut terenurile din Buşteni

Simona Halep va primi 2000 de dolari pentru prima victorie de la Hong Kong

Sportiva a stat departe de terenul de tenis aproape cinci luni, după accidentarea la genunchi. Miercuri, 2 octombrie, românca s-a întors în forță, reușind să obțină prima victorie de la revenirea în circuit.

Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo pe teren concurând și de a câștiga primul meu meci după o perioadă atât de lungă în sportul pe care îl iubesc. Mulțumesc pentru tot sprijinul și dragostea voastră, înseamnă totul pentru mine”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Campioana noastră a învins-o pe Arina Rodionova, în prima rundă a turneului de la Hong Kong. Suma pe care Simona Halep o va încasa în urma acestei partide este una foarte mică pentru ea, mai exact va primi 2.000 de dolari, dar și 15 puncte WTA.

În turul doi, tenismean va întâlni o jucătoare cu opt ani mai tânără împotriva căreia nu a avut niciun meci momentan, dar se anunță un duel interesant cu Anna Blinkova. Este a șaptea favorită de la Hong Kong și o jucătoare cu evoluții foarte bune în ultimii ani.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep

Turiștii în căutare de o escapadă la munte în pitorescul Brașov au acum o oportunitate unică de a se caza la hotelul Drachenhaus, deținut de Simona Halep. Prețurile sunt destul de avantajoase în comparativ cu alte unități de cazare din orașul de la poalele Tâmpei.

Situat la poalele muntelui Tâmpa, acest hotel de 3 stele oferă o experiență de cazare deosebită la doar 500 de metri distanță de zona pietonală a străzii Republicii, Piața Sfatului și Biserica Neagră.

Pentru o cazare de o noapte pentru doi adulți, o cameră dublă standard costă zilele acestea 379 de lei, cu mic dejun inclus. Pe perioada verii, prețurile mai cresc puțin, însă tot sunt destul de bune comparativ cu alte unități de cazare din Brașov care nu oferă nici măcar mic dejun. (Vezi AICI imagini)