- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia și Lupu Rednic, Marcel Pavel şi alte vedete au pierdut terenurile din Buşteni

07 Aug, 09:41 • Andrei Alina
Simona Halep, Lucian Bute, Marcel Pavel și alte vedete din România au fost recent deposedate de terenurile pe care le primiseră în Bușteni de la fostul primar Emanoil Savin. Decizia de retragere a titlurilor de proprietate a fost luată de actualul primar Mircea Corbu.
Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia și Lupu Rednic, Marcel Pavel şi alte vedete au pierdut terenurile din Buşteni

Primarul Emanoil Savin, decedat în urmă cu puțin timp, fusese recunoscut pentru că a acordat titlul de cetățean de onoare și terenuri de 500 de metri pătrați unor personalități din sport și cultură. Printre cei recompensați s-au numărat Simona Halep, Adrian Mutu, Lucian Bute, Marcel Pavel, Cornelia și Lupu Rednic, dar și Cezara Dafinescu. După ce Emanoil Savin a pierdut alegerile, noul primar a decis să anuleze titlurile de proprietate, iar terenurile acordate s-au întors la primărie.

Citește și: Cât costă o ciorbă de fasole în bol de pâine pe Valea Prahovei, în 2024. Preţurile au explodat în Sinaia şi Buşteni

 

Cum au piedut Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia Rednic şi Marcel Pavel terenurile din Buşteni

Decizia de a retrage terenurile a fost luată de autoritățile actuale, pe motiv că beneficiarii nu au îndeplinit condițiile necesare pentru păstrarea acestora. Mai exact, proprietarii nu au început construcția pe terenurile respective în termen de un an de la atribuire.

Citește și: Simona Halep își scoate la vânzare toate proprietățile! Ce planuri are sportiva cu banii obținuți din vânzarea hotelului din Poiana Brașov

„Actualul primar mi-a luat terenul. Și nu doar mie. Pe undeva a avut dreptate. Noi în doi ani nu am construit nimic acolo. Le-a retras pe toate”, a declarat Marcel Pavel pentru Cancan.

Și Cornelia Rednic a confirmat retragerea terenului. „Da, și nouă ni l-a luat. Dar nu este nicio problemă. Chiar nu contează!”.