Compania ucraineană vrea să angajeze 800 de specialiști în IT în țara noastră. SoftServ a deschis centrul din România în luna mai a anului trecut și în prezent, are o echipă de peste 50 de angajați, potrivit unui comunicat de presă citat de Economica.net.
Reprezentanții SoftServe au transmis că în acest moment compania caută, printre altele, DevOps Engineers, Data & Big Data Engineers, Experience Designers și Business Analysts în România.
Toți angajații companiei au posibilitatea să lucreze de la distanță, iar cei care sunt interesați să obțină un loc de muncă în cadrul acesteia au la dispoziție foarte multe opțiuni.
De exemplu, reprezentanții companiei ucrainene au transmis că sunt dispuși să le ofere candidaților orare de muncă flexibile – în afara tradiționalului 9-18.
Mai mult, compania oferă 25 de zile de concediu de odihnă ca standard, dar și alte zile libere pentru evenimente de familie sau sănătate, în plus față de cele legale. În cazul unor probleme de sănătate, angajații pot beneficia de 5 zile libere extra, fără adeverință medicală.
Totodată, pachetul de beneficii extra-salarial este foarte flexibil. SoftServe oferă angajaților săi o suma fixă pe care aceștia decid cum să o cheltuiască, având la dispoziție o gamă variată de servicii: de la tichete de masă și vacanță la abonamente la sala de sport, abonamente medicale sau, pur și simplu, carduri cadou la retaileri celebri.
Compania ucraineană vine în sprijinul angajaților săi cu programe de dezvoltare profesională, cu acces direct la cele mai noi tehnologii, inclusiv un program intern de reconversie, care se concentrează intens pe cursuri și materiale de instruire dedicate pentru a sprijini trecerea de la o tehnologie la alta.
SoftServe, companie cu capital ucrainean, livrează soluții IT la nivel global, pentru clienți din America de Nord, Europa și Asia, și deservește industrii diverse: de la energie și petrol la industria medicală, finanțe și retail, auto sau producție. Specialiștii săi au o expertiză extinsă, de la inginerie software, Cloud și DevOps la Big Data, AI, IoT, securitate cibernetică, realitate extinsă (XR) sau robotică. În plus, compania are una dintre cele mai mari comunități Big Data și Data Science din Europa de Est, cu peste 200 de ingineri, și o echipă de cercetare și dezvoltare de deep-tech care dezvoltă soluții de ultimă generație.
Citește și Număr record de firme nou create în România! Câte companii au fost înregistrate în 2022