- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Stațiunea Elenei Udrea s-a redeschis la 1 iunie. Cât costă o noapte la Boghiș Băi

06 Jun, 12:21 • stefan.vlad
Stațiunea Elenei Udrea s-a redeschis la 1 iunie și va rămâne deschisă întregul sezon estival. Boghiș Băi, stațiunea balneoclimaterică a fost inaugurată cu mare fast în urmă cu mai bine de un deceniu, pe vremea când fosta blondă de la Cotroceni era încă ministru al turismului. Udrea deține 50% din afacere alături de soția unui fost general SRI și de fiica acesteia.
Stațiunea Elenei Udrea s-a redeschis la 1 iunie. Cât costă o noapte la Boghiș Băi

Stațiunea Elenei Udrea s-a redeschis la 1 iunie. Boghiș Băi este un complex situat în județul Sălaj, la două ore de Cluj, în care clienții de pot bucura de patru bazine exterioare cu apă termală ce conține parafină, cu proprietăți în tratarea afecțiunilor reumatice, afecțiunilor posttraumatice sau afecțiunilor cronice ale sistemului periferic.

Stațiunea Elenei Udrea s-a redeschis la 1 iunie

În acest an, tarifele de intrare în zona de ștrand sunt de 35 de lei/adult și 25 lei/copil, în timpul săptămânii, și de 45 de lei/adult și 30 de lei/copil, în perioadele de weekend.

Stațiunea are și spații de cazare, pentru cei care vor să-și petreacă mai multe zile aici. Prețurile încep de la 330 de lei pe noapte sau 2.720 de lei pentru 6 nopți, în sistem all-inclusive la căsuțele de două persoane; și ajung la 470 de lei pe noapte și 3.560 de lei pentru un sejur de 6 nopți în regim all-inclusive la apartamentele de lux (3+1 persoane), scrie Fanatik.ro.

Citește și: Stațiunea unică din România care face concurență Iordaniei! Este un refugiu de sănătate și relaxare

Cu cât vinde ANAF terenurile confiscate de la Elena Udrea

NAF a anunţat că a scos la licitaţie mai multe terenuri aparţinând fostei şefe a Autorităţii Naţionale de Restiture a Proprietăţilor (ANRP), Crinuţa Dumitrean, şi un teren al fostului ministru Elena Udrea. În total, cele șapte terenuri din Ilfov ale Crinuței Dumitrean (4 milioane de lei cu TVA) și terenul din București al Elenei Udrea (6,8 milioane de lei cu TVA) se apropie de 11 milioane de lei.

ANAF vinde un teren din București al Elenei Udrea, aflat la a doua licitație și, deci, cu un preț redus cu 25%, dar și mai multe terenuri ale fostei șefe ANRP, Crinuța Dumitrean, iar suma totală este de 10,8 milioane de lei, adică 2,1 milioane de euro.

Crinuţa Dumitrean este executată în urma unui dosar în care instanţa a dispus confiscarea de la aceasta a sumei de 400.000 de euro, apreciată de autorităţi ca fiind primită ca mită, chiar dacă faptele din dosarul în care a fost trimisă în judecată, în 2016, de DNA, s-au prescris. ICCJ a menținut însă „dispoziția de confiscare specială de la inculpata Dumitrean Crinuța Nicoleta a sumei de 400.000 de euro” primite mită, potrivit procurorilor DNA, de Crinuța Dumitrean de la omul de afaceri Horia Simu.