Suma astronomică pe care a plătit-o un bucureștean la Taverna Racilor din Herăstrău! Printre mizerie și sute de kilograme de carne stricată sau în curs de alterare, un platou cu fructe de mare la Taverna Racilor depășea 600 de lei, pentru patru persoane.
Citește și Turistul care a rămas șocat când a văzut nota de plată pentru două beri mici în Vama Veche
Acest platou cântărea patru kilograme și acea: Tentacule de calamar 1000 g, Raci 1000g, Calamar 1000g, Creveți 1000g, Scoici 1000g, Carne midii 200g, dar și o sticlă de vin, ce se potrivea perfect cu preparatele.
În urma scandalului în care a fost implicat Pescobar, pe rețelele de socializare au început să curgă plângeri din partea clienților săi care prezintă note de plată foarte mari, în raport cu calitatea produselor şi confortul din restaurante.
Din meniul restaurantului din Herăstrău, cel mai scump preparat era Platoul Paul’s Seafood, de 4500g, care ajungea la prețul de 631 de lei. Acesta era destinat mai multor persoane și avea o diversitate de fructe de mare: fritto misto fructe de mare 500g, Scoici 500g, Creveți 450g, Homar 400g, Doradă 800g (n.red. Peswcobar a spus că e binecuvântată de la muntele Athos), Tentacule Calamar 400g, Caracatita 300g, Carne Midii 200g, precum și o sticlă de vin, scrie știridecluj.ro.
Până în prezent, una dintre cele mai mari note de pată care a stârnit revolta internauților a fost în valoare de 2600 de lei, iar pe listă apăreau o apă la 25 de lei, un pahar de suc la 15 lei.
Postarea a stârnit zeci de reacții din partea oamenilor care s-au declarat șocați de prețul uriaș pe care îl percepea Pescobar pentru apă sau pâine.
”O apa 25 de lei ???…să îi iau taverna în…”
”Cu 30 mil mananc in Grecia fructe de mare două sapt(sa numai vorbim de prosperime)”.
”15 lei un pahar de suc. Dintr-o sticla de 2L la 7 lei, ăștia scot 120 de lei”.
”Băăă 105 lei painea nu mai cunosc banii astia”.
”Tipsul e deja băgat în nota aproape 400 de lei”.