- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Suma monstruoasă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru o noapte la un hotel de 2 stele din Mamaia! Românii care visează la concediu trebuie să facă credit

02 Jul, 17:17 • Cornel Ghimeșan
Dacă te gândești să dai o fugă până la mare pentru câteva zile de relaxare, ei bine, trebuie să fii gata să scoți din buzunar sume colosale. Prețurile pentru cazare au explodat, iar turiștii sunt disperați. Iată cât costă o noapte de cazare la un hotel de 2 stele din Mamaia.
Suma monstruoasă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru o noapte la un hotel de 2 stele din Mamaia! Românii care visează la concediu trebuie să facă credit

Tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele peste hotare, optând pentru stațiuni din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Cu toate acestea, nu ignoră nici litoralul românesc, care este ideal pentru un sejur scurt. Printre destinațiile preferate de-a lungul Mării Negre se numără Mamaia, cea mai populară stațiune printre turiști. Aici, distracția este garantată, plajele sunt nesfârșite, iar oferta de hoteluri este abundentă. Cu toate acestea, costurile ridicole ale cazării în Mamaia pot constitui o provocare majoră pentru mulți, lăsând o gaură mare în bugetul lor.

Citește și: Jorge a dat lovitura cu hotelul său din Mamaia! Cât costă cazarea în resortul de lux al cântărețului

Mamaia este cunoscută drept cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, atrăgând turiști în căutare de distracție, cluburi exclusiviste și plaje extinse. Cu toate acestea, prețurile ridicate pentru cazare și restaurante impun cheltuieli semnificative pentru vizitatori.

Oferta hotelieră este vastă, dar costul unei nopți de cazare poate fi descurajant pentru mulți. Prețurile au crescut deja în această perioadă estivală aglomerată. Începând cu luna iulie, turiștii români trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a se caza în Mamaia comparativ cu luna iunie.

Unii operatori hotelieri au majorat tarifele începând din 1 iulie, în timp ce alții au așteptat până în a doua săptămână a lunii pentru a ajusta prețurile. Chiar și hotelurile cu mai puține stele au devenit mai scumpe în comparație cu perioadele mai puțin aglomerate, cum sunt iunie sau septembrie. Lunile iulie și august sunt considerate cele mai costisitoare, în principal din cauza temperaturilor ridicate și a cererii mari.

De exemplu, prețul unei nopți de cazare la un hotel de 2 stele în iulie a crescut la 229 de lei, comparativ cu 200 de lei în iunie. Aceste ajustări reflectă cererea și oferta în timpul sezonului de vârf, când locurile dorite se epuizează rapid.

În concluzie, opțiunile pentru cazare în Mamaia în iulie sunt limitate pentru cei care caută să își încadreze bugetul. În schimb, există și alte destinații de pe litoral care oferă o gamă variată de prețuri, în funcție de apropierea de plajă, facilități, servicii de masă, parcare și alte criterii.

Citește și: Cât te costă să închiriezi un șezlong în Mamaia, în 2024. E mai ieftin să cumperi unul nou din magazin

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult