- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sumele incredibile pe care le deține Serghei Mizil! Cu ce pensie s-a ales acesta de la statul român

15 Oct, 21:17 • Fundeanu Madalina
Serghei Mizil și-a impresionat urmăritorii în cadrul unui podcast, declarând valoarea pensiei pe care o primește. Suma este extrem de mică.
Sumele incredibile pe care le deține Serghei Mizil! Cu ce pensie s-a ales acesta de la statul român

Serghei Mizil a declarat în cadrul unui podcast cu ce pensie uriașă se mândrește, conform surselor de la Vocea.biz. Sumele sunt de-a dreptul impresionante. Nimeni nu s-a așteptat la asta!

Pensia uriașă pe care o are Serghei

Serghei Mizil are vârsta de 69 de ani și este fiul demnitarului Paul Niculescu Mizil. Acesta a avut numeroase apariții în diverse emisuni TV, iar în cadrul podcastului „Pe bune”, realizat cu fiica sa, Ana Mizil, Serghei a dezvăluit câți bani primește de la Stat.

Serghei Mizil se mândrește cu o pensie de 1.200 de lei, dar spune că pentru medicamentele pe care le ia trebuie să scoată din buzunare 2.000 de lei lunar. Acesta a făcut publice detalii mai puțin cunoscute din viața lui.

„Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a povestit Serghei Mizil.

Nu de mult, Serghei a fost întrebat de un bărbat, de ce beneficiază de o pensie, dacă el nu a muncit. Potrivit România TV, explicația sa a fost:

„Băi, nea întrebătorule, să-ți explic… La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”.

Serghei Mizil
Serghei Mizil

Te mai poate interesa și: Serghei Mizil o duce bine și pe timp de criză. Din ce face bani celebrul afacerist

Serghei Mizil, îngenuncheat de durere

Serghei Mizil a recunoscut prin ce momente cumplite a trecut în urmă cu mai mult timp. Pierderea nepotului său a fost episodul care l-a îngenuncheat de durere pe bărbat. Nepotul lui avea doar 25 de ani și a murit în urma unui accident de motocicletă.

„Am plâns când mi-au murit persoane apropiate, apoi am ieșit la șpriț și veselie. Nu am fost însă marcat ani de zile, nu am purtat doliu. Mie doliul și nunta mi se pare niște chestii primitive.

Dar cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când a murit Răzvan, nepotul meu, fiul Oanei.

A murit fulgerător și complet aiurea. Momentul a fost groaznic, a fost total nedrept să moară copilul ăla. Avea 25 de ani, nevasta lui era la Snagov cu noi, avea o fetiță și era însărcinată cu al doilea copil. Eram foarte legat de Răzvan, era singurul care ne putea duce numele mai departe. Îmi aduc aminte că era de Paște, era singurul care adusese lumină de la biserică”, a povestit Serghei Mizil, potrivit fanatik.ro.

Vezi și: Sondaj. Economia scade, dar peste 50% dintre români cer mărirea salariilor!