- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super oferă de la Digi RCS RDS! Clienții pot primi un telefon GRATIS! Trebuie îndeplinită o condiție simplă

02 Jul, 13:19 • Fundeanu Madalina
Oferta momentului de la Digi RCS RDS! Află cum poți primi un telefon aproape pe gratis!
Super oferă de la Digi RCS RDS! Clienții pot primi un telefon GRATIS! Trebuie îndeplinită o condiție simplă

Digi RCS RDS vine cu o mega ofertă care face furori printre clienţi. Telefonul aproape gratis pe care aceştia îl pot primi îi face pe români să se aboneze în număr cât mai mare la reţeaua gigantului de telecomunicații, conform Bugetul.ro.

În ultima perioadă, cei de la Digi au pus la dispoziția clienților săi din ce în ce mai multe pachete promoţionale atractive, motiv pentru care au câştigat abonați într-un număr uriaș. Spre exemplu, în luna februarie a anului în curs, compania de telecomunicații a decis să reducă facturile cu 50%.

Oferta momentului de la Digi RCS RDS! Poți primi un telefon aproape pe gratis

În prezent, o nouă ofertă a fost publicată pe site-ul celebrei companii de telecomunicaţii. Mai precis, este vorba despre un produs aproape gratis pe care clienţii vechi, dar şi noi îl pot primi de la Digi. Scopul celor de la RCS RDS este să devină numărul 1 şi pe piaţa de telefonie, oar campania de marketing de la momentul actual este una destul de agresivă.

Ai mai putea fi interesat și de: Schimbare uriașă pentru românii care plătesc cu telefonul! Se modifică sistemul de plăți

Ofertă Digi
Ofertă Digi

„Portează-te la DIGI și ai roaming prietenos cu abonamentul Nelimitat la doar 2.5 euro/lună x 4 luni. Dar și un ajutor inspirat pentru cele mai tari poze de vacanță: noul OPPO Reno12 Pro 5G cu AI integrat și ecran OLED Infinite View. Poate fi al tău cu 150 lei / lună x 12 luni și un avans de 1.199 lei”, este oferta actuală a gigantului pe cablu, internet şi telefonie.

Pentru moment, liderul pe parte de abonamente telefonice este Orange, înregistrând 39% din clienţii din țară. În clasament urmează imediat RCS&RDS – 25%, apoi Vodafone – 24%.

În țara noastră, sunt folosite aproape 23 milioane de cartele SIM de telefonie mobilă. Dintre acestea, 66% sunt pe bază de abonament și 34% pe bază de cartele preplătite.

Încă o ofertă greu de refuzat din partea Digi este cea care permite utilizatorilor să încerce gratuit platforma SkyShowtime, unul dintre rivalii Netflix.

„SkyShowtime deschide lumea distracției pentru abonații DIGI de TV digital! Vizionează gratuit cele mai bune programe pe canalele SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2. Sau bucură-te de un maraton al filmelor românești de excepție, online prin serviciul de streaming”, anunţau, în urmă cu ceva timp, cei de la RCS RDS.

Vezi și: Tubi, serviciul gratuit de streaming, se lansează oficial! Va fi principalul rival al Netflix sau Disney Plus