- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super ofertă la Carrefour! produsele căutate de români se vând și cu reduceri de 30%

09 Jul, 22:11 • Adrian Popovici
Carrefour vine cu oferte inedite în această vară. În oferta magazinului se află și produse reduse cu 30-50%.
Super ofertă la Carrefour! produsele căutate de români se vând și cu reduceri de 30%

Carrefour e unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țara noastră, românii alegând să-și facă cumpărăturile în magazinele sale datorită gamei largi de produse de pe rafturi. Pentru a atrage și mai mulți oameni, gigantul anunță o ofertă inedită, valabilă până la finalul lunii august, notează Bugetul.ro.

Carrefour a implementat o strategie ambițioasă și vrea să atragă un număr mare de clienți cu reduceri impresionante la electrocasnice și articole vestimentare. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii august și include prețuri reduse la jumătate pentru o gamă largă de produse, ceea ce promite să atragă atenția românilor dornici de chilipiruri, mai ales că stocurile sunt limitate.

Printre articolele vestimentare cu reducere de 50% se numără tricouri, cămăși, bluze și pijamale din gama TEX pentru bărbați și femei, dar și pentru copii. De exemplu, un tricou TEX pentru bărbați, disponibil în mărimi de la S la XXL, costă acum doar 25 de lei, la fel și pentru mărimile de la 4XL la 6XL.

Cămășile pentru bărbați, disponibile în aceleași mărimi, sunt acum 45 de lei, iar bluzele ajung la 49 de lei. Pijamalele pentru bărbați și femei, disponibile de asemenea în mărimi variate, sunt reduse la 45 de lei și 35 de lei, respectiv. Rochiile TEX pentru femei, disponibile în mărimi de la S la XXL, sunt acum 45 de lei, iar tricourile costă doar 17 lei.

Carrefour
Carrefour

Te-ar putea interesa și: Auchan dă lovitura cu cea mai nouă ofertă a sa! Clienții vor beneficia de vouchere speciale

O gamă largă de produse reduse la Carrefour

Pentru copii, Carrefour oferă o gamă variată de articole vestimentare la prețuri extrem de atractive. De exemplu, un set de pantalonași și bluză pentru copii cu vârste între 3 și 36 de luni este disponibil la doar 25 de lei. Tricourile TEX pentru băieți cu vârste între 4 și 14 ani sunt doar 10 lei, iar rochiile TEX pentru fete, cu vârste între 3 și 14 ani, costă doar 20 de lei. Aceste oferte sunt disponibile atât în magazine, cât și online, cu livrare gratuită direct la domiciliul clienților.

Pe lângă articolele vestimentare, Carrefour oferă reduceri semnificative și la electrocasnice. De exemplu, un frigider Arctic cu două uși, cu o capacitate de 223 litri și clasa energetică E, este acum 980 de lei, beneficiind și de un cupon de 50 de lei pentru buyback. O ladă frigorifică Arctic de 451 litri, clasa E, este disponibilă la 2.000 de lei, cu un cupon de 400 de lei pentru buyback. Aparatul de aer condiționat Haier, cu inverter și capacitate de 12000 BTU, este redus la 2.200 de lei și vine cu un cupon de 200 de lei.

Pentru detalii privind regulamentul care stabilește acordarea cupoanelor pentru electrocasnicele vechi, clienții sunt invitați să consulte informațiile disponibile online. Nu toate aparatele vechi sunt eligibile pentru acest program, astfel că este recomandată verificarea criteriilor.

Citește și: Ofertă de neratat la Lidl, joi, 4 iulie. Noile produse de pe rafturile magazinelor atrag clienții ca un magnet