- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Supermarketul care se pregătește să dea lovitura pe litoral în 2024. A deschis un nou magazin în una dintre cele mai populare stațiuni

21 Jun, 09:00 • Adrian Popovici
Kaufland deschide un nou supermarket în Mangalia. Odată cu acest magazin, rețeaua a ajuns la 180 de locații în toată țara.
Supermarketul care se pregătește să dea lovitura pe litoral în 2024. A deschis un nou magazin în una dintre cele mai populare stațiuni

Kaufland continuă să își extindă prezența pe litoralul românesc prin deschiderea celui de-al doilea supermarket din Mangalia. Această nouă locație, situată pe strada General Vârtejanu, reprezintă o investiție semnificativă pentru stațiune, creând 70 de noi locuri de muncă. Cu această inaugurare, rețeaua națională Kaufland atinge pragul de 180 de magazine, notează Bugetul.ro.

Supermarketul din Mangalia, cu o suprafață totală de circa 5.000 de metri pătrați, dintre care peste 2.700 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare, se remarcă printr-un design inovator și sustenabil. Acoperișul verde, cu o suprafață de 2765 de metri pătrați, și peretele verde din plante agățătoare, care acoperă peste 500 de metri pătrați pe două dintre fațadele magazinului, contribuie la reducerea amprentei de carbon a clădirii, îmbunătățirea calității aerului și crearea unui mediu plăcut pentru comunitatea locală.

Noul supermarket a fost deschis pentru public joi, 20 iunie, și va funcționa zilnic între orele 07:30 și 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica între 08:00 și 20:00. Cu ocazia inaugurării, clienții vor fi întâmpinați cu promoții speciale la produse alimentare și nealimentare, în limita stocului disponibil. Printre produsele aflate la reducere se numără ceafa de porc fără os, detergentul lichid Lavandera și întreaga gamă de accesorii auto, oferind reduceri semnificative.

Supermarket
Supermarket

Te-ar putea interesa și: Trucurile prin care supermarketurile „îți scot” banii din buzunar. De ce trebuie să te ferești pe drumul către casa de marcat

Ce produse sunt scoase la vânzare în noul supermarket?

Oferta noului supermarket Kaufland include o gamă largă de produse pentru toate gusturile, având un raion amplu de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată de peste 22 de metri, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, produse de drogherie, băuturi și produse nealimentare.

În plus, punctul Grill din exterior oferă clienților o varietate de mâncăruri gustoase și gata preparate, precum pui rotisat, pulpe de pui, crispy, nuggets, mici, ceafă de porc, cabanoși, cârnați thuringer, cartofi prăjiți, sosuri și băuturi răcoritoare.

Turiștii și locuitorii din Mangalia trebuie să știe și că parcarea supermarketului are 235 de locuri, dintre care 10 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 10 părinților și 3 locuri cu acces la stația de încărcare a mașinilor electrice. În plus, clienții vor beneficia de copertine metalice pentru umbrirea autoturismelor parcate și locuri special amenajate pentru biciclete.

Citește și: Carrefour ajunge la tribunal din cauza neregulilor! Rețeaua de supermarketuri riscă o amendă de 50.000 de euro pe zi