- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Surprize de proporții din partea Revolut! Clienții din România pot beneficia de vacanțe și zboruri gratuite

27 Jun, 22:36 • Fundeanu Madalina
Noi beneficii din partea Revolut. Clienții pot câștiga vacanțe gratuite!
Surprize de proporții din partea Revolut! Clienții din România pot beneficia de vacanțe și zboruri gratuite

Super vești pentru cei peste 3,5 milioane de clienți Revolut din România! Fintech-ul global a anunțat lansarea unui program inedit, care va aduce abonaților o mulțime de beneficii, cum ar fi vacanțe și zboruri gratuite, potrivit Bugetul.ro.

Revolut a reușit de-a lungul timpului să atingă un mare succes, datorită beneficiilor pe care le oferă. În prezent, banca vine o nouă oferă incredibilă, care ar putea reprezenta o adevărată amenințare pentru celelalte bănci din țara noastră.

Beneficiile noului program Revolut

Mai mult de 3,5 milioane de clienți români ai Revolut vor avea o mulțime de noi beneficii, grație celui mai nou program pan-european de loializare, Puncte Revolut (RevPoints).

Astfel, utilizatorii de carduri de debit vor putea să acumuleze puncte pe care, ulterior, să le transforme în beneficii.

Punctele RevPoints sunt puncte de loialitate, care vor putea fi acumulate atunci când abonații efectuează diverse plăți folosind cardul băncii. Punctele vor putea fi utilizate pentru a obține beneficii și recompense, dar și servicii turistice și mile de zbor.

Beneficiile RevPoints sunt următoarele:

  • Servicii turistice și KM de zbor

Abonații băncii își vor putea transforma punctele acumulate în mile de zbor, pe care să le utilizeze la companii aeriene partenere, cum ar fi British Airways Executive Club, Iberia Plus, Vueling Club, Air France, KLM, TAROM și Air Europa.

În plus, grație punctelor acumulate, aceștia vor putea beneficia și de discount-uri exclusive la cazare și atracții turistice.

Ai mai putea citi: Orașul din Europa care vinde teren de casă cu doar 10 cenți pe metru pătrat: „Absolut oricine este binevenit să cumpere”

Revolut
Revolut
  • Reduceri la comercianți

Punctele strânse vor putea fi utlizate și pentru obținerea de reduceri la comercianții care folosesc soluția de checkout Revolut Pay.

  • Accelerarea acumulării de puncte

Clienții pot primi până la 1 punct pentru fiecare euro cheltuit cu acest card, iar procesul poate fi accelerat prin opțiunea de rotunjire a mărunțișului.

Cum se pot folosi punctele RevPoints

  • Conversia punctelor

Este posibil ca punctele să fie transferate către companii aeriene, iar astfel clienții își vor putea achiziționa bilete de avion. Totodată, ele pot fi transformate și în reduceri la cazări.

  • Bonusuri și oferte speciale

Oferta va începe cu 3.000 de puncte ceea ce înseamnă 3.000 de mile de zbor sau până la 60 de euro reducere la servicii turistice. Totuși, acest lucru va fi posibil doar după ce se vor face 150 de plăți eligibile. În plus, la fiecare upgrade al planului vor primi un bonus de 10.000 de puncte

  • Utilizatorii Ultra

Persoanele care folosesc planul Revolut Ultra vor primi și mai multe recompense din partea băncii. Aceștia vor încasa pentru cheltuieli lunare de aproximativ 2.500 de euro, până la 30.000 de puncte de loialitate, acestea fiind suficiente pentru a cumpăra integral un bilet dus-întors din Europa către New York sau pot avea chiar și un discount de 600 de euro la cazarea la hotel.

Vezi și: Schimbare uriașă pentru românii care au carduri la Banca Transilvania! Se întâmplă chiar din această vară