- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sute de locuri de muncă disponibile pentru români în 2024! O mare companie din țara noastră anunță că începe procesul de recrutare

03 Jun, 11:40 • Fundeanu Madalina
O companie gigant se lansează în România. Românii vor avea sute de locuri de muncă disponibile.
Sute de locuri de muncă disponibile pentru români în 2024! O mare companie din țara noastră anunță că începe procesul de recrutare

Mai multe locuri de muncă pentru români! Un nou centru de tehnologie și dezvoltare de software pentru industria financiar-bancară se va lansa, oficial, de la 1 iulie în România. Noua companie gigant pune la dispoziție servicii de IT pentru Raiffeisen Bank România, dar și pentru restul entităților din cadrul grupului Raiffeisen Bank Internațional, conform Bugetul.ro.

O companie gigant se lansează în România. Românii vor avea sute de locuri de muncă disponibile

Proaspăta companie este condusă de Diana Andrei, în calitate de General Manager, ce are mai mult de 20 de ani de experiență în banking, dintre care ultimii 8 ani i-a petrecut lucrând în Raiffeisen Bank România, unde din 2018 până la deschiderea Raiffeisen Tech a ocupat poziția de Head of IT Delivery Department.

Prin operațiunile deschise în România sunt vizate planuri de dezvoltare pe termen lung în contextul unei piețe dinamice cu experți în domeniul IT și cu o mulțime de universități tehnice care oferă perspective pozitive pentru experții viitorului în tehnologie.

Mai mult de atât, Raiffeisen Tech deține operațiuni în Polonia și Kosovo. Raiffeisen Tech este o filială a Raiffeisen Tech GmbH, parte din grupul Raiffeisen Bank Internațional. La momentul actual, compania este în etapa de pregătire a proceselor operaționale. Astfel, vor avea loc primele angajări chiar din luna iulie acestui an.

Ai mai putea citi: 300 de noi locuri de muncă pentru români! Investiții masive pregătite de unul dintre cei  mai mari producători de mezeluri

locuri de muncă
locuri de muncă

„Am lansat Raiffeisen Tech cu viziunea să devenim principalul partener pentru soluții de tehnologie al grupului Raiffeisen Bank International și mizăm pe capacitatea echipei nou formate de a dezvolta cele mai performante produse și soluții, care să susțină în continuare inovația în industria bancară”, a declarat Diana Andrei, General Manager, Raiffeisen Tech.

Până la finele anului 2024, Raiffeisen Tech va pune la dispoziția românilor 100 de locuri de muncă, urmând ca anul viitor numărul acestora va putea ajunge la aproape 200. Compania se laudă cu un mod de lucru flexibil și deține birouri în București. Așadar, angajații din Capitală vor putea lucra în sistem hibrid, însă există și posibilitatea de a lucra 100% de la distanță, din toate orașele de pe teritoriul României.

„La ora actuală, tehnologia are un impact major în industria bancară, transformând modul în care serviciile financiare sunt oferite și consumate. Ne bucurăm să avem alături de noi un partener de încredere alături de care continuăm investițiile în tehnologie și inovație.

Raiffeisen Tech, o companie dezvoltată în România, unde piața IT a cunoscut o creștere semnificativă în ultimele decenii, devine principalul partener al Raiffeisen Bank în materie de soluții tehnologice”, a declarat Bogdan Popa, Vicepreședinte Operațiuni & IT, Raiffeisen Bank România.

Vezi mai multe știri: Val de concedieri la firma unui mare producător de echipamente auto din România. Decizia radicală care a lăsat o mulțime de angajați fără locuri de muncă