- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Țara din Europa unde românii pot câștiga un salariu de 2.000 € lunar fără studii. Ce meserie se caută urgent

05 Jun, 11:05 • Adrian Popovici
După cum arată un site de profit, un român care lucrează într-un depozit din Olanda poate primi un salariu și de 2.000 de euro. În comparație, în România ar primi aproximativ 800 de euro.
Țara din Europa unde românii pot câștiga un salariu de 2.000 € lunar fără studii. Ce meserie se caută urgent

Românii, atrași de oportunitățile economice mai generoase și de condițiile de muncă mai avantajoase din afara granițelor, găsesc în Olanda o alternativă în ceea ce privește locurile de muncă disponibile în domeniul depozitelor. Cu un salariu lunar impresionant de 2.000 de euro, fără a fi necesare studii superioare, această destinație europeană devine din ce în ce mai atractivă pentru cei în căutarea unui trai mai bun, notează Newsweek.

Olanda, cunoscută pentru economia sa solidă și pentru deschiderea sa către forța de muncă străină, devine astfel destinația preferată pentru mulți români care aspiră la un nivel de trai mai ridicat și un salariu mai mare pentru munca pe care o depun.

Pentru a primit un salariu și de peste 2.000 de euro, românii care vor să lucreze în depozitele din Olanda trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Experiența anterioară în domeniul depozitelor este un criteriu esențial, iar deținerea unui permis de conducere valid și cunoștințe de limba engleză la nivel B1 sunt, de asemenea, cerințe obligatorii. Capacitatea de a opera echipamentele din depozit și abilitățile de comunicare și lucru în echipă completează lista de cerințe esențiale pentru aspiranții la aceste poziții.

Trebuie precizat că românii care vor să plece în Olanda pentru a primit un salariu mai mare vor avea de îndeplinit și o serie de sarcini complexe. De la recepționarea și verificarea mărfurilor primite, la stocarea și ambalarea lor, până la încărcarea și descărcarea mărfurilor folosind echipamente specifice, precum și menținerea curățeniei și a ordinii în depozit, angajații trebuie să fie pregătiți pentru un ritm de lucru intens și pentru cerințe ridicate de precizie și eficiență.

Româii care lucrează în depozitele din Olanda primesc un salariu și de 2.000 de euro
Româii care lucrează în depozitele din Olanda primesc un salariu și de 2.000 de euro

Te-ar putea interesa și: Gamingul, domeniul în care se fac bani grei în 2024. „Avem în România milionari în euro din gaming”

Ce salariu primește în România o persoană care lucrează într-un depozit?

Dacă face o comparație între un salariu oferit într-un depozit din România, care se situează în medie la 800 de euro lunar pentru angajații din domeniul depozitelor, oferta din Olanda devine cu atât mai atrăgătoare, oferind un venit lunar de două ori și jumătate mai mare. Acest lucru reflectă diferențele semnificative în ceea ce privește nivelul de trai și standardele salariale între cele două țări.

Pentru mulți români, acesta este un prilej de a îmbunătăți calitatea vieții lor și a familiilor lor, oferindu-le posibilitatea de a câștiga un venit mai mare și de a se bucura de beneficiile unei munci mai bine remunerate și mai sigure în străinătate. Olanda devine, astfel, destinația dorită pentru cei care aspiră la o schimbare pozitivă în cariera lor și în viața lor personală.

Citește și: Domeniul din Germania în care salariile cresc de la an la an. Românii din această industrie primesc minim 2.500 de euro și zile în plus de concediu