- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

TAROM, decizie radicală: Nu mai zboară spre trei destinații importante

05 Aug, 22:08 • Preda Silvia
TAROM suspendă trei curse importante începând de marți, 6 august 2024. Când vor fi reluate zborurile.
TAROM, decizie radicală: Nu mai zboară spre trei destinații importante

TAROM

suspendă zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut, pentru perioada 6-12 august 2024, informează compania.

Decizia a fost luată în urma evoluţiilor actuale din Orientul Mijlociu şi a deteriorării contextului de securitate din regiune.

TAROM a suspendat iniţial doar zborurile pe ruta Bucureşti – Beirut, până la data de 6 august, în urma alertei de călătorie emise de către Ministerul Afacerilor Externe, care informează asupra riscurilor de securitate pentru deplasările în Republica Libaneză şi recomandă evitarea oricărei călătorii.

Citește și: Ofertă TAROM. Bilete la prețuri speciale, cu toate taxele incluse, până pe 4 august

Recomandările TAROM pentru pasageri

TAROM

Compania urmăreşte evoluţia situaţiei şi informările autorităţilor şi va reveni cu informaţii actualizate referitoare la zboruri. TAROM recomandă tuturor pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări şi să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, fără niciun cost suplimentar.

De asemenea, pasagerii au opţiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion”, se menţionează în comunicat.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Vezi și: TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Care sunt motivele anulării