- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Top 10 vedete cu cele mai mari salarii. Cât câștigă Andreea Esca, Pavel Bartoș sau Delia

30 Jun, 20:21 • stefan.vlad
Top 10 vedete cu cele mai mari salarii. De-a lungul timpului s-a scris de unele persoane publice din România că ar câștiga sume generoase de bani, însă nimeni nu a confirmat nimic. Cu toate astea, fanii sunt în continuare curioși cu cât sunt plătiți Andreea Esca, Pavel Bartoș sau Delia.
Top 10 vedete cu cele mai mari salarii. Cât câștigă Andreea Esca, Pavel Bartoș sau Delia

Top 10 vedete cu cele mai mari salarii. Toată lumea a auzit că Andreea Esca are un salariu uriaș, însă prea puțini sunt cei care știu exact suma câștigată de vedeta Pro TV lună de lună. Și Dan Negru este în topuri când vorbim de cele mai mari salarii din televiziune.

Citește și: Povestea românului care a trecut de la spălat vase în Spania, la gătit pentru vedete internaționale. Chef Tavi Helian: „Aveam clienţi precum Lionel Messi, Ronaldo, Shakira…”

Top 10 vedete cu cele mai mari salarii

1. Andreea Esca

Andreea Esca și-a început cariera pe 1 decembrie 1995, la Pro TV. Salariul ei a devenit legendar, fiind considerat cel mai mare din România. Se vehiculează că ar ajunge la 46.000 de euro pe lună, la care se adaugă diverse contracte de imagine.

2. Dan Negru

Dan Negru, cunoscut pentru spectacolele de Revelion la Antena 1, avea un salariu de 135.000 de euro pe sezon. Recent, a plecat la Kanal D pentru o sumă și mai mare. Pe lângă salariul de la televiziune, Negru câștigă și din diverse contracte de imagine și afaceri imobiliare.

3. Delia

Delia, unul dintre cei mai longevivi jurați de la iUmor, primește peste 15.000 de euro pe lună de la Antena 1. Acestora li se adaugă 10.000 de euro pentru fiecare concert și multiple contracte de imagine.

4-5 Andra & Cătălin Măruță

În calitate de jurat al emisiunii „Românii au Talent”, Andra încasează în jur de 15.000 de euro pe lună, iar când participa la „Vocea României” mai câștiga încă 10.000 de euro.

Soțul ei, Cătălin Măruță, primește 15.000 de euro pe lună la Pro TV de pe urma emisiunii sale magazin, plus venituri substanțiale din podcastul său de pe YouTube. În plus face bani buni prezentând evenimente private.

6. Ștefan Bănică Jr.

La „X Factor”, salariul lui Bănică ar fi ajuns la 200.000 de euro pe sezon, iar alte producții, precum „Dancing on Ice” sau „Next Star”, i-au adus venituri suplimentare.

7/8. Răzvan Simion și Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil, vedetele matinalului de la Antena 1, primesc câte 10.000 de euro lunar. Dani Oțil câștigă suplimentar din contracte publicitare și prezintă emisiunea „Power Couple România”.

9. Pavel Bartoș

Îndrăgitul prezentator de la „Românii au Talent” și „Vocea României” primește peste 15.000 de euro pe lună pentru aparițiile sale în cadrul emisiunii

10. Smiley

Smiley încasează 150.000 de euro pe sezon (50.000 de euro pe lună) pentru participarea sa la „Românii au Talent” de la Pro TV, scrie money.ro.