- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

TOP activități de weekend. Ce poți face la final de săptămână în București

06 Sep, 12:00 • Amarie Giorgiana
Weekend-ul bate la ușă, iar dacă ești în București și vrei să ai parte de activități inedite, să știi că se desfășoară numeroase evenimente la care poți participa.
TOP activități de weekend. Ce poți face la final de săptămână în București

Weekend-ul se apropie cu pași repezi și cu siguranță vrei să profiți de vremea frumoasă de la început de toamnă. Dacă te-ai întors recent din concediu în București și nu știi ce să faci la acest final de săptămână, să știi că numeroase evenimente te așteaptă să le calci pragul.

Activități de weekend. În București au loc numeroase evenimente

În acest weekend, în București ai parte de numeroase evenimente la care poți participa pentru a te relaxa și a petrece timp alături de cei dragi. Indiferent că mergi cu familia sau cu prietenii, aceste activități te vor scoate din monotonie și te vor ajuta să te bucuri cu adevărat de sfârșitul de săptămână.

  • DWMT la Conac

În weekend-ul 7-8 septembrie, pe moșia Conacului Udriște Năsturel are loc cea de-a doua ediție a singurului festival de artă și muzică din sud, care a cucerit mii de inimi încă de la debutul de vara trecută. În acest an, organizatorii promit un line-up bogat și te vei putea bucura de experiențele muzicale și culturale, îmbinate cu cele culturale.

  • Balkanik Festival

În weekend-ul 6-8 septembrie, în București, la Grădina Uranus are loc festivalul Balkanik Festival, care devin un spațiu al descoperirilor, în care vechiul și noul, tradiția și inovația se întâlnesc într-un peisaj armonios. Meșteșugarii vor oferi publicului o experiență autentică, inspirată de rădăcinile culturii diverse.

  • RO Drift – competiție pe roți

Piața Constituției urmează să se transforme în câmpul de bătălie al Luptelor Supreme în acest weekend. La linia de start se vor alinia cei mai buni piloți din România, alături de concurenți din țări precum Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Cehia și Norvegia. Pe lângă spectacolul oferit de piloți, pe participanți îi așteaptă o mini competiție de drift, cu premii atractive pentru pasionații auto.

  • Tabăra medievală

În perioada 2-6 septembrie, la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti are loc o tabără total inedită: cavaleri, povești, muzică și paradă. Doritorii pot participa la ateliere de muzică miedevală, ateliere de muzică, ateliere de lupte cavalerești sau de tir cu arcul.

Citește și: O celebră influenceriţă din Asia a trăit o experienţă uluitoare într-un restaurant din Bucureşti. Cum a reacţionat după ce a mâncat mămăligă cu brânză şi ou

  • Străzi deschise 

În ultimul weekend liber al copiilor și profesorilor, Bulevardul Constructorilor din sectorul 6 al Capitalei se transformă într-un spațiu pietonal antrenant, animat printr-o serie de activități sportive, spectacole și momente muzicale inedite. Mai mult, participanții pot merge la ateliere de actorie sau la show-uri de acrobație. Totodată, și Calea Victoriei redevine zona de promenadă preferată a turiștilor și a locuitorilor. Aici vor avea loc spectacole-lectură, instalații de artă și ateliere educaționale.

Citește și: Apare un nou aeroport în România, chiar la Sud de București! Când va avea loc schimbarea majoră pentru milioane de călători