- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Transfer de 10 milioane de euro! Andrei Rațiu, cel mai important moment al carierei sale 

27 Jun, 21:11 • Fundeanu Madalina
Andrei Rațiu trece prin cel mai important moment al carierei sale! Prețul transferului este de 10 milioane de euro.
Transfer de 10 milioane de euro! Andrei Rațiu, cel mai important moment al carierei sale 

Andrei Rațiu, fundașul dreapta al României, a atras atenția datorită evoluției sale impresionante din faza grupelor. Acum, fotbalistul ar putea prinde un transfer de 10 milioane de euro după turneul final. Andrei Rațiu s-a făcut remarcat prin viteza formidabilă și implicarea sa în meciuri, potrivit Sport.ro.

Andrei Rațiu trece prin cel mai important moment al carierei sale

Rayo Vallecano, echipa unde este legitimat tânărul fotbalist, nu i-a acordat prea multă atenție în stagiunea trecută. Conform Mundo Deportivo, Rayo i-a stabilit prețul de transfer lui Andrei Rațiu la 10 milioane de euro. Jumătate din bani vor ajunge la Villarreal, club care deține 50% din drepturile fotbalistului.

Lăsând la o parte prețul uriaș, există o mulțime de echipe interesate de fundașul lateral român. Brighton și Brentford, ambele din Premier League, ar dori să îl transfere pe Rațiu în această perioadă.

Mundo Deportivo mai transmite că pe fir a intrat și câștigătoarea Europa League, Atalanta.

„Câștigătoarea Europa League își va transforma flancul drept, prin plecări și veniri. Cei din Bergamo sunt obișnuiți să facă transferuri inteligente, să crească jucători și apoi să-i vândă. Rațiu este pe placul lui Gasperini, care în acest an va juca și în Liga Campionilor”, scriu ibericii.

Ai mai putea fi interesat de: Suma uriaşă încasată de FRF după calificarea tricolorilor în optimile de finală de la Euro 2024. Când se joacă meciul România – Olanda

Andrei Rațiu
Andrei Rațiu

Andrei Rațiu a jucat până acum în Spania și în Olanda

Andrei Rațiu a avut în total 16 apariții pentru Rayo Vallecano în stagiunea recent încheiată. Fotbalistul român, născut la Aiud, dar crescut în Spania, este cotat la 1,4 milioane de euro, transmite Transfermarkt.

Pe parcursul timpului, fundașul dreapta a evoluat la cluburi precum Villarreal și Huesca, în Spania, și la ADO Den Haag, în Olanda.

Tânărul a debutat pentru România în luna septembrie a anului 2021, la o victorie cu Islanda, 2-0. Din acel moment, „Sonic”, cum mai este cunoscut, a adunat 20 de selecții pentru „tricolori”. Mai mult de atât, a participat cu România și la Jocurile Olimpice.

Vezi și: Gigi Becali se pregătește să dea marea lovitură! Patronul celor de la FCSB își va mări averea cu 12 milioane de euro