- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Traseul unui important drum de mare viteză, în consultare publică pe site-ul CNAIR. Românii sunt invitați să completeze un formular

23 Aug, 17:13 • Preda Silvia
Consultare publică pentru traseul drumului de mare viteză Drobeta - Turnu Severin – Domașnea. Toți cei interesați sunt invitați să completeze un formular.
Traseul unui important drum de mare viteză, în consultare publică pe site-ul CNAIR. Românii sunt invitați să completeze un formular

CNAIR

lansează procesul de consultare publică privind traseul drumului de mare viteză Drobeta – Turnu Severin – Domașnea, timp de o săptămână, în perioada 26.08.2024 – 02.09.2024.

Procesul de consultare a persoanelor interesate se va încheia în data de 02.09.2024, ora 23:59.

Toți cei interesați sunt invitați să completeze un formular (până la data menționată anterior) ce poate fi accesat prin acest link și să consulte variantele de traseu care au fost alese în urma finalizării etapei 1 a Analizei Multicriteriale.

Consultare publică pentru traseul drumului de mare viteză Drobeta – Turnu Severin – Domașnea

Opinia ta reprezintă un pas important în implementarea acestui proiect care va aduce multiple beneficii comunității locale și economiei regiunii, făcând în același timp călătoriile mai rapide, mai sigure și degrevând orașele și comunitățile învecinate de congestiile de trafic, arată CNAIR.

Citește și: Cea mai așteptată autostradă din România avansează. Directorul CNAIR anunță drum de legătură către un aeroport important

CNAIR a început consultarea publică pentru traseul lotului 2 Drobeta Turnu Severin – Domașnea
CNAIR a început consultarea publică pentru traseul lotului 2 Drobeta Turnu Severin – Domașnea

Feedback-ul tău este important pentru noi și va fi luat în calcul la alegerea variantelor de traseu care se vor califica în prima fază a analizei multicriteriale privind variantele de traseu”, este mesajul transmis în formularul CNAIR pentru românii interesați de traseul drumului de mare viteză Drobeta – Turnu Severin – Domașnea.

Proiectul va îmbunătăţi siguranţa participanților la trafic prin furnizarea unei rute cu două benzi de circulație/sens despărţite prin separator de sensuri care în mod categoric este mai sigură decât calea de circulație existentă care traversează localitățile.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere amintește faptul că procesul de consultare publică reprezintă un element necesar în implementarea acestui proiect de infrastructură ce înglobează multiple beneficii pentru comunitățile locale și regionale, precum și pentru dezvoltarea economiei naționale.

Vezi și: Sorin Grindeanu a dezvăluit când se va putea circula pe Autostrada Comarnic – Brașov