- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Trucul care te scapă de 100 de probleme atunci când călătorești cu avionul. De ce nu trebuie să porți blugi când zbori

22 Oct, 18:37 • Bocioacă Bianca
Iată cu ce nu trebuie să te îmbraci atunci când faci o călătorie cu avionul. Puțină lume știe că există un cod vestimentar în timpul unui zbor, așa că foarte puțini pasageri îl respectă. Mai mult, blugii sunt interziși.
Trucul care te scapă de 100 de probleme atunci când călătorești cu avionul. De ce nu trebuie să porți blugi când zbori

Multe persoane preferă să s îmbrace cu blugo atunci când vine vorba de o călătorie cu avionul, însă, acest lucru este greșit. Deși jeanșii sunt o piesă vestimentară foarte populară și versatilă, e posibil să nu fie cea mai inspirată alegere pentru un zbor.

În general, blugii, mai ales cei foarte strâmți sau confecționați din denim rigid, pot deveni inconforabili în timpul unui zbor lung. Materialul poate restricționa circulația sângelui și provoca senzația de picioare grele.

Citește și: Când să rezervi bilete de avion pentru cele mai bune prețuri

Mai mult, contactul prelungit al pielii cu materialul poate favoriza apariția iritațiilor sau a infecțiilor, în timpul unui zbor lung cu avionul. Blugii strânzi în zona abdomenului pot conduce la apariția unor probleme digestice în timpul călătoriei. Alte articole vestimentare care nu sunt recomandate în timpul unui zbor sunt hainele strâmte, fustele mini și topurile mulate hainele din materiale sintetice, accesoriile voluminoase și încălțămintea incomodă.

Ținută de călătorit cu avionul

Atunci când călătorim cu avionul, cel mai important este confortul. Se recomandă purtarea unor haine mai lejere, din materiale de bumbac. Încălțămintea trebuie să fie și ea adecvată. Pasagerii ar trebui să poarte adidași, teniși sau mocasini și șosete de compresie, care să ajute la îmbunătățirea circulației sângelui.

Totodată, este important de știut un lucru despre stewarzi și îmbarcarea pasagerilor. Atunci când călătorii urcă în avion, sunt întâmpinați de însoțitorii de bord, care îi salută și le urează un zbor plăcut. Acest lucru ascunde ceva – este analizat comportamentul pasagerilor pentru a anticipa posibile probleme.

Citește și: Noi vești despre călătoriile cu avionul. Taxele suplimentare explodează! Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!

Siguranța la bordul avionului depinde foarte mult de capacitatea echipajului de a gestiona diferite probleme. Însoțitorii de bord au un rol esențial nu doar pentru confortul călătorilor, ci și pentru menținerea unui mediu sigur pe parcursul călătoriei. Aceștia pot observa pasageri care ar putea fi în stare de ebrietate, persoane care par foarte anxioase sau bolnave, dar și persoane agresive sau agitate. Ei sunt instruiți să observe comportamentele pasagerilor pentru a evita diverse probleme pe parcursul zborului, scrie bzi.ro.