- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un clujean își oferă casa de la munte gratis! Ce trebuie să facă cei care vor să se bucure de ofertă

02 Jun, 13:16 • Adrian Popovici
Un clujean a anunțat că este dispus să-și ofere casa de la munte gratis. Cei care vor să locuiască acolo trebuie să se ocupe de pictarea pereților acestui imobil.
Un clujean își oferă casa de la munte gratis! Ce trebuie să facă cei care vor să se bucure de ofertă

Un clujean a decis să-și ofere casa de la munte gratuit, stârnind un val de reacții atât în Cluj Napoca, cât și pe rețelele de socializare. Anunțul, lipit pe stâlpii din oraș, a captat atenția trecătorilor și a fost distribuit intens online, în speranța că va ajunge la persoanele potrivitem notează Cancan.

În anunț, clujeanul specifică faptul că deține o vilă la munte cu „pereți triști”. Pentru a înviora atmosfera, acesta oferă cazare, mâncare, băutură și toate cele necesare unei persoane sau unui grup de persoane talentate, cu o singură condiție: să picteze pereții locuinței sale. El promite să cumpere toate materialele necesare pentru acest proiect creativ.

 „ANUNȚ! Dețin o casă la munte care are pereți triști. Ofer cazare, mâncare, băutură etc unei persoane sau grup talentat ca să înveselească. Cumpăr toate materialele necesare!!!”, a scris clujeanul în anunțul pe care l-a lipit pe mai mulți stâlpi din oraș.

În căutarea pictorului potrivit, clujeanul și-a făcut publică oferta și pe un forum destinat celor interesați să ofere astfel de servicii. Mesajul a devenit rapid viral, atrăgând diverse reacții din partea utilizatorilor platformei.

Unii au privit oferta cu scepticism, în timp ce alții au văzut în ea o oportunitate unică. Un utilizator a explicat conceptul de „artiști în rezidență”, un proiect deja popular în unele țări, unde artiștii sunt găzduiți și sprijiniți pentru a se putea ocupa de arta lor în liniște.

Anunțul publicat de clujean
Anunțul publicat de clujean

Te-ar putea interesa și: Noua Casă sau credit ipotecar. Ce variantă e mai avantajoasă, dacă vrei să nu mai stai în chirie în 2024

Reacții diverse după oferta făcută de clujean

Deloc surprinzător, oferta inedită a acestui clujean a generat o gamă largă de reacții. În timp ce unii dintre cei care și-au exprimat opinia pe acest subiect au explicat că li se pare o inițiativă admirabilă, unii au ținut să explice că întreaga situație le aduce aminte de scenariul unui film de groază.

 „Ar merge un film de groază cu premisa asta” sau „Sună ca un ultim weekend pe lume bine trăit”au fost câteva dintre reacțiile ironice.

În schimb, un alt comentariu a explicat detaliat cum funcționează proiectele de rezidență pentru artiști: „Se întâmplă în Franța. Am un prieten care primește actori, pictori, muzicieni, coregrafi. Eu am avut un mural făcut de doi artiști belgieni, două concerte de cameră și un spectacol de dans”.

Oferta inedită a clujeanului nu numai că a generat discuții aprinse, dar a adus și în prim-plan ideea de a susține și a încuraja artiștii într-un mod neconvențional. Rămâne de văzut cine va răspunde provocării și cum vor arăta „pereții triști” după intervenția talentată a viitorilor locatari temporari.

Citește și: Ce taxe plătești la stat dacă închiriezi un apartament sau o casă. Schimbări în 2024