- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un gigant american face angajări în România. Sute de locuri de muncă remote pentru specialiștii din acest domeniu

28 May, 15:04 • Adrian Popovici
Intuitive.Cloud a anunțat că angajează 200 de specialiști IT din România și Ungaria. Gigantul nu deschide un birou în România, asta înseamnă că noii angajați vor lucra remote.
Un gigant american face angajări în România. Sute de locuri de muncă remote pentru specialiștii din acest domeniu

Specialiștii din domeniul IT românesc au atras un gigant american pe piața locală. Este vorba despre Compania americană de inginerie cloud Intuitive.Cloud care intră pe piața din România. După cum arată informațiile citate de Economedia, compania oferă aproximativ 200 de locuri de muncă în regim remote.

Compania americană de inginerie cloud Intuitive.Cloud intră pe piața din România și intenționează să angajeze anul acesta peste 200 de profesioniști IT din România și Ungaria, în colaborare cu partenerul de recrutare Hays. Compania nu va deschide un birou fizic, astfel că toți angajații vor lucra remote, „de acasă”.

Fondată în urmă cu 12 ani, Intuitive.Cloud s-a extins semnificativ pe piețele din America de Nord și Marea Britanie, iar acum își continuă expansiunea în România și Ungaria. Printre clienții săi se numără peste 130 de companii listate în Fortune 1000, inclusiv din sectoarele bancar, al serviciilor financiare, asigurărilor, sănătății, energiei, telecomunicațiilor și producției.

200 de ITiști vor putea lucra remote pentru această companie
200 de ITiști vor putea lucra remote pentru această companie

Te-ar putea interesa și: Jobul la care poți lucra remote 4 zile de acasă. Sunt disponibile 1000 de locuri libere

Intuitive.Cloud, în căutare de români care să lucreze remote

Gigantul american este cunoscut pentru soluțiile și serviciile sale de migrare și modernizare în Cloud, securitate cibernetică și date/ML/AI/GenAI. Compania are parteneriate strategice cu cei mai importanți furnizori de servicii cloud publice, precum AWS, Google și Microsoft Azure. În prezent, Intuitive numără peste 400 de angajați la nivel global, lor urmând să li se alăture cei 200 de români și maghiari care vor lucra remote.

„Suntem mândri să fim partenerii Intuitive.Cloud, o companie renumită global, care își propune excelența în servicii și transformă pasiunea pentru tehnologie în inovație continuă. Această veste reprezintă un semn clar că experții din România sunt apreciați și căutați la nivel global, de aceea suntem încântați să le oferim oportunitatea de a se alătura acestei organizații remarcabile”, a declarat Cristina Iacob, Director Executiv Hays România.

Trebuie precizat și faptul că specialiștii IT din România și Ungaria vor avea oportunitatea să lucreze în regim remote și la divizia de inovare a Intuitive.Cloud care investește în startup-uri de ultimă generație, printre care se numără DevRev, ArmorCode, EndorLabs, Tessell, SAFE.security, Datamin și multe altele. Acest lucru oferă candidaților selectați oportunitatea de a se implica în activitățile conexe.

Citește și: Românii preferă joburile remote, în locul muncii de la birou. „Bătălia” pe posturile remote scoase pe piață de companii