- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou anunț din partea Premierului României! Ce modificări dorește să aplice legii amnistiei evazioniștilor?

21 Dec, 14:27 • Oprea Alina
Întorsătură de situație! Premierul Marcel Ciolacu dorește să modifice legea evazioniștilor! Ce l-a motivat să recurgă la acest gest?
Un nou anunț din partea Premierului României! Ce modificări dorește să aplice legii amnistiei evazioniștilor?

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că este dispus să modifice legea amnistiei evazioniștilor. Această lege, foarte important de menționat, a fost inițiată de Ciolacu alături de Nicolae Ciucă. Pragul de la care s-a stabilit ca persoana cu pricina să fie pedepsită în caz de evaziune fiscală a fost majorat de zce ori, de la 100.000 de euro la un milion de euro.

Ai putea fi interesat și de: Premierul Marcel Ciolacu oferă garanții noi pentru pensionari! Cresc veniturile pentru 12 milioane de români!

Marcel Ciolacu modifică legea!

Prin prisma modificării acestei legi, oricine poate scăpa de pușcărie dacă aleg să înapoieze prejudiciul, plus o dobândă de aproximativ 5%. Pentru a se putea apăra, premierul i-a dat exemplu pe Messi și Shakira.

Premierul Ciolacu promite scăderi de taxe în 2024
Premierul Marcel Ciolacu, modificare amnistie legea evazioniștilor

„Dacă de la Parchet îmi spun că nu este bine, eu modific legea.”, a exemplificat Premierul României, conform celor comunicate de știripesurse.

Premierul s-a declarat dispus să modifice proiectul de lege Ciucă-Ciolacu dacă „de la Parchet îmi vine că nu este bine”.

Și legea evazioniștilor este un subiect foarte discutat. În decursul zilei de joi a avut loc o discuție cu presa, iar observatornews.ro a comunicat faptul că șeful guvernului a apărat legea, tocmai dându-i exemplu pe Messi și Shakira.

„De 30 de ani am recuperat 7% din prejudicii. Treaba mea e să am buget sustenabil. Dacă experții consideră, o să modificăm (n.r.legea amnistiei evazioniștilor).

Dacă de la Parchet îmi spun că nu este bine, eu modific legea. Marcel Avram e un celebru caz. Messi. Le iau dobânzi, penalități plus 15%, vreți să-i băgăm în pușcărie? Dar problema e că nu am băgat pe nimeni în afară de Gică Popescu” a spus Marcel Ciolacu, conform celor comunicate de sursa citată anterior.

Ai putea fi interesat și de: Premierul Marcel Ciolacu anunță deschiderea unui nou lot de autostradă! Cheţani-Câmpia Turzii şi lotul trei din Drumul Expres Piteşti-Craiova