- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou lider în telecomunicații? Jucătorul surpriză care amenință supremația Digi și Vodafone

05 Sep, 19:54 • Preda Silvia
Schimbări în piața telecomunicațiilor din România. Un concurent amenință pozițiile deja consolidate ale giganților Digi RCS RDS și Vodafone.
Un nou lider în telecomunicații? Jucătorul surpriză care amenință supremația Digi și Vodafone

Ofertă atractivă în telecomunicații. Un concurent are o ofertă specială pentru români: telefoane mobile gratuite pentru cei care îndeplinesc câteva condiții.

Compania care pune la bătaie această ofertă atractivă este Orange România, unul dintre liderii de pe piața locală a telecomunicațiilor. Ofertele Orange care includ telefoane mobile gratuite au atras rapid atenția publicului și au pus sub presiune competitorii direcți, forțându-i să își regândească strategiile de marketing și ofertare.

Pentru un telefon gratuit, Orange România impune câțiva pași pe care clienții trebuie să-i urmeze. Totul începe cu înscrierea la newsletterul oficial al companiei. Prin intermediul newsletterului, abonații vor primi constant informații despre promoții, discounturi, dar și despre campaniile care oferă telefoane gratuite.

Citește și: Ultima șansă pentru abonații DIGI! Beneficii exclusive expiră în câteva zile! Ce trebuie să faci înainte de 9 septembrie

Schimbări pe piața telecomunicațiilor din România
Schimbări pe piața telecomunicațiilor din România

Aceste telefoane sunt de la branduri bine cunoscute și dorite de consumatori, precum Samsung, HONOR și iPhone.

Orange a stârnit agitație în rândul marilor jucători de pe piața telecomunicațiilor din România

Super conectat cu reducerile! Vrei să fii primul care află despre super reducerile Orange ? Abonează-te la newsletterul Orange și vei primi săptămânal, în inboxul tău, cele mai bune oferte la telefoane, accesorii, obiecte conectate, laptopuri și TV din magazinul online Orange”, transmite Orange România.

Oferta de la Orange poate duce la o migrare a clienților către această companie.

Vezi și: Digi RCS-RDS lansează abonamente TV la un preț incredibil de mic pentru clienții săi