- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un român din Marea Britanie desființează magazinele românești: „Susținem afacerile, dar nu ne batem joc de clienți”

19 Jul, 13:05 • stefan.vlad
Un român din Marea Britanie desființează magazinele românești. Bărbatul a stârnit o adevărată controversă în mediul online, după ce a povestit experiența sa cu afacerile pe care le au românii în străinătate. Pentru că a găsit o calitate foarte proastă la multe produse, a luat decizia să nu mai cumpere de la ei.
Un român din Marea Britanie desființează magazinele românești: Susținem afacerile, dar nu ne batem joc de clienți

Un român din Marea Britanie desființează magazinele românești. Bărbatul și-a spus povestea pe TikTok, acolo unde și-a exprimat nemulțumirea față de calitatea produselor din magazinele românești din Regatul Unit. El acuză lipsa de respect față de clienți.

Citește și: Indignarea unui curier român care lucrează în Marea Britanie: „Ai uitat de unde ai plecat. Tu te numești român? Ești un ipocrit”

Un român din Marea Britanie desființează magazinele românești

Cică sunt român și trebuie să susțin afacerile românești, dar eu când mă duc și cumpăr de la magazine de români produse expirate, carne pe care se pune altă dată, pentru că a expirat deja, sau cornuri în care îți rupi dinții? Despre lucruri de genul nu mai spunem nimic? De nenumărate ori am fost în magazine la români și polonezi, și am găsit o astfel de mâncare.

Eu o să susțin afacerile românești din Regatul Unit în momentul în care o să își facă o politică și o să afișeze pe geam la intrare că ”dacă cumperi de la noi, nu îți rupi dinții”. Mă duc în centrul Londrei, da, dau trei lire pe un mic dejun dar măcar știu un lucru și nu mă enervez, nu îmi strică nimeni ziua, știu o treabă sigură.

Sunt de acord, susținem afacerile românilor și orice tip de afacere vreți voi, dar nu ne batem joc de clienți”, a povestit românul, potrivit diaspora.ro.

Mulți onaționali din diaspora l-au susținut, povestind și ei la rândul lor experiențele negative pe care le-au avut. ”Să nu mai vorbim despre prețurile pe care le au. O bere Timișoreana este £1.50/70. Prăjiturile sunt £2,50 și a doua zi ești bolnav/ Nu numai că sunt expirate, dar sunt și extrem de scumpe, dublu față de magazinele polonezilor sau turcilor. Nu mai cumpăr nimic niciodată din magazinele românilor./Bravo! Eu evit magazinele românești de câțiva ani buni”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.