- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un supermarket din România te plătește dacă aștepți mai mult de 5 minute la coadă. În plus, mii de produse sunt la reducere

17 May, 19:31 • Bocioacă Bianca
Un supermarket prezent în România le oferă clienților bani, dacă așteaptă prea mult la coadă. În plus, reduce prețurile pentru mii de articole.
Un supermarket din România te plătește dacă aștepți mai mult de 5 minute la coadă. În plus, mii de produse sunt la reducere

Kaufland, un supermarket la care tot mai mulți români aleg să meargă pentru a-și face cumpărăturile, anunță oferte greu de refuzat în următoarea perioadă, valabile în toate magazinele din România.

Așadar, Kaufland le dă clienților 10 lei, dacă așteaptă mai mult de cinci minute la vitrinele de servire asistată, iar niciuna dintre ele nu este ocupată.

Citește și: Noi reglementări pentru țăranii români. Produsele lor vor trebui să respecte aceleași reguli ca cele din supermarketuri

Oferte de neratat în supermarket

Mai mult, supermarketul scade și prețurile la numeroase produse. Astfel, potrivit ofertei publice de retailer, în magazine peste 3.000 de articole au prețuri mici.

Articolele au etichetă galbenă, iar Kaufland promite cel mai bun preț din piață. Astfel, poți cumpăra unele produse cu mai puțini bani decât ai da la supermarketuri.

Kaufland le promite clienților că va rămâne un partener de încredere. În magazine oricine poate să găsească produse de calitate, dar și proaspete, iar serviciile sunt unele excepționale.

Citește și: Ofertă specială pentru români! Supermarketul care dă mai mulți bani pentru sticlele cu sigla SGR

De asemenea, Kaufland promite și o rapiditate ieșită din comun. Acesta este și motivul pentru care clienții pot să primească bani dacă așteaptă prea mult când vor să ia un produs din vitrina asistată.

Și până acum niciun alt retailer nu a luat astfel de măsuri. Drept urmare, concurența ar putea avea de suferit odată cu noile decizii luate de Kaufland și valabile în toate magazinele din țară, scrie news18.ro.