- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Unde se găsește cel mai ieftin apartament cu 3 camere, în România. Orașul unde costă doar 12.000 de euro

30 May, 22:14 • stefan.vlad
Unde se găsește cel mai ieftin apartament cu 3 camere, în România. În timp ce în marile orașe, prețurile locuințelor o iau razna, în unele zone din țară, un apartement cu o suprafață măricică costă în jur de 12.000 de euro.
Unde se găsește cel mai ieftin apartament cu 3 camere, în România. Orașul unde costă doar 12.000 de euro

Unde se găsește cel mai ieftin apartament cu 3 camere, în România. Locuința se află în orașul Vulcan, din județul Hunedoara, potrivit unui anunț postat pe Olx.

Proprietarul apartamentului a menționat că acesta se vinde mobilat și să scara blocului este foarte curată. De asemenea, blocul dispune de interfon.

Citește și: Primele victime ale reclamelor deep fake de pe platformele sociale. Trei persoane din Hunedoara, păgubite de mii de euro după ce au fost păcălite să cumpere acţiuni de la falşi brokeri

Unde se găsește cel mai ieftin apartament cu 3 camere, în România

Apartamentul se află pe Bulevardul Mihail Viteazul, situat la etajul 8 din 8 al unui bloc ce a avut acoperișul schimbat de curând. Geamurile din apartament sunt de termopan, iar camerele sunt mobilate modern, după cum se vede și în imagini.

Blocul se află aproape de supermarketuri, dar și de câteva restaurante. Prețul exact acestui apartament este de 12.500 de euro, însă se poate negocia.

Nu este singurul apartament din orașul Vulcan care se vinde la un preț atât de mic. La începutul lui aprilie, un alt utilizator a postat un anunț în care vindea un apartament cu 3 camere cu doar 6.000 de euro.

Apartamentul respectiv avea o cameră la demisol, iar restul camerelor la parter. Acesta a menționat că apartamentul dispune de toate utilitățile și este prevăzut cu gratii la geamuri.