- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Untold 2024. Care este programul celui mai tare festival din România! Când se vor urca pe scenă cei mai așteptați artiști

02 Aug, 22:33 • Cornel Ghimeșan
Festivalul Untold este cel mai mare festuival din România, așteptat de majoritatea românilor, dar și de zeci de mii de turiști străini. Iată care este programul zilelor de distracție și care sunt artiștii care se vor urca pe scenă.
Untold 2024. Care este programul celui mai tare festival din România! Când se vor urca pe scenă cei mai așteptați artiști

Festivalul UNTOLD, recunoscut ca unul dintre cele mai grandioase evenimente muzicale din Europa, va aduce în 2024 o ediție de neuitat, ce se va desfășura între 8 și 11 august pe stadionul Cluj-Arena din Cluj-Napoca. Acest festival promite să transforme orașul într-un epicentru al muzicii și distracției de top, cu un program variat și spectaculos.

Pe 8 august, prima zi a festivalului, publicul va avea ocazia să asiste la prestațiile unor artiști care vor urca pentru prima dată pe scena UNTOLD. Louis Tomlinson, fostul membru al celebrei trupe One Direction, va aduce cu el o explozie de entuziasm și energie prin hiturile sale solo. De asemenea, Tom Grennan va încânta spectatorii cu vocea sa distinctivă și melodiile sale emoționante. Purple Disco Machine, cu stilul său funky de house, și duo-ul olandez Blasterjaxx, cunoscut pentru seturile lor electrizante, vor încheia prima zi de festival într-un stil vibrant.

Citește și:O altă controversă legată de chiriile din Cluj. Cât a cerut o femeie pentru închirierea unui spațiu gol pe toată perioada UNTOLD

Ziua de vineri, 9 august, va fi marcată de prezența legendarului Lenny Kravitz, care va electriza scena principală cu stilul său inconfundabil de pop rock. Kravitz, un artist distins cu patru premii Grammy consecutive pentru „Best Male Rock Vocal Performance”, va fi alături de Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Zerb, Vama și Almud, care vor completa programul zilei cu performanțe remarcabile.

Sâmbătă, 10 august, festivalul va aduce pe scena UNTOLD un alt moment de mare atracție, cu Sam Smith având prima sa apariție în cadrul festivalului. Artisul va încânta publicul cu vocea sa renumită și hiturile premiate cu Oscar și Grammy. Trio-ul Swedish House Mafia va oferi un set de muzică electronică de top, alături de alte nume mari ale genului, precum Salvatore Ganacci, Jax Jones, Tujamo, Jaxomy și Arcadia by Fehrplay. De asemenea, Marius Moga & Friends vor susține un show special, aducând o notă personală și energetică festivalului.

În ultima zi, duminică, 11 august, festivalul se va încheia într-o notă triumfătoare cu un show susținut de Burna Boy, primul artist african care a avut două evenimente sold-out pe London Stadium în doi ani consecutivi. Martin Garrix, un nume emblematic în cultura dance, se va alătura scenei principale, alături de Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss.

În paralel, scena Galaxy, dedicată iubitorilor de techno și muzica underground, va oferi o serie de prestări remarcabile. Pe 8 august, Carl Cox va prezenta un Hybrid Live Set, în compania lui Black Coffee, Prâslea, Marwan Dua și Akos. Vineri, 9 august, Solomun va fi cap de afiș, însoțit de Sara Bluma, Peredel, Cezar, Mihigh și Poltom. Sâmbătă, 10 august, scena Galaxy va găzdui artiști de renume precum Stephan Bodzin, SIT, Grigoré, Priku b2b Arapu și Charlie. În ultima zi, duminică, 11 august, FISHER, Gordo, Nusha, Mahony, Deaf Jules și Persic vor aduce festivalul la apogeu cu ritmuri pulsante și electrizante.

Citește și: Abonamente gratuite la UNTOLD pentru elevii de nota 10: „Dorim să recompensăm motivația și performanța”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult