- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Valea Oltului a fost redeschisă complet, în această seară. Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru români

07 Aug, 21:51 • Preda Silvia
Traficul pe Valea Oltului a fost redeschis complet miercuri seară, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Valea Oltului a fost redeschisă complet, în această seară. Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru români

Sectorul Boiţa – Lazaret al DN7, pe Valea Oltului, a fost redeschis definitiv de miercuri seara, de la ora 20:00, a anunţat și Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe pagina sa de Facebook.

Mobilizarea antreprenorului turc a permis finalizarea lucrărilor din zona critică cu 2 zile mai devreme faţă de graficul asumat.

Intervenţiile din ultima lună reprezintă un pas important pentru proiectarea şi construcţia secţiunii 2 (Boiţa – Cornetu) a autostrăzii Sibiu – Piteşti”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

Circulația pe Valea Oltului a fost închisă din 8 iulie

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului a fost închisă începând din data de 8 iulie, pe sectorul cuprins între km 242+600 şi km 250+000, pe DN7 Valea Oltului, între orele 6:00 – 20:00, pentru lucrări la autostrada Sibiu – Piteşti.

Ministrul Transporturilor a afirmat că „românii au dovedit că sunt solidari cu proiectele de interes naţional”.

Citește și: Mircea Geoană nu ar intra în cursa pentru Cotroceni. Surse: Sorin Grindeanu ar putea fi următorul pion la alegerile prezidențiale 2024

Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru români

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu
Din această seară, DN7 este deschis permanent, inclusiv pe sectorul Boița- Lazaret!
Un pas important pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești a fost parcurs cu ocazia finalizării acestor lucrări, care au durat aproximativ o lună.
Intervențiile în zona critică a versantului de pe Valea Oltului au fost încheiate cu două zile mai devreme față de graficul asumat de antreprenorul turc.
Românii au dovedit că sunt solidari cu proiectele de interes național şi le mulțumesc pentru înțelegerea şi răbdarea de care au dat dovadă!”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Criza materialelor de construcții lovește România. Grindeanu: „Trebuie să venim cu soluţii să nu ajungem în blocaje”