- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune pentru cetățenii care stau în periferia Bucureștiului! Ce linie de autobuz a fost introdusă

05 Jun, 20:32 • Cornel Ghimeșan
Cetățenii care stau în preajma Bucureștiului au primit o veste extrem de bună! Anunțul făcut de TPBI care schimbă toată circulația. Află care este linia de autobuz care a fost intodusă.
Vești bune pentru cetățenii care stau în periferia Bucureștiului! Ce linie de autobuz a fost introdusă

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat miercuri că va introduce o nouă rută de autobuz, denumită 443B, pentru a conecta cele două terminale, ”Periș Sat” și ”Piața Presei”.

Citește și: Frunzele care îți vopsesc părul instant. Costă doar 5 lei

Această nouă linie de autobuz va parcurge un traseu care include zonele importante ale orașului și ale căii principale dintre cele două terminale. În mod specific, autobuzele liniei 443B vor urma traseul: ”Periș Sat”, Str. Principală, Str. Învățător Moga Mihai, Șos. București – Ploiești, Calea Bucureștilor, Șos. București – Ploiești, Bd. Mărăști, Piața Montreal, ”Piața Presei”, cu retur pe Bd. Mărăști, Șos. București – Ploiești, Calea Bucureștilor, Șos. București – Ploiești, Str. Învățător Moga, Str. Principală, ”Periș Sat”.

Conform anunțului făcut de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), inaugurarea acestei noi linii de autobuz, 443B, va avea loc începând de joi, 6 iunie.

„Pentru creșterea calității serviciilor de transport în regiunea București-Ilfov, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea liniei 443B, care va face legătura între terminalele „Periș Sat” și „Piața Presei” începând de joi, 06.06.2024.

Autobuzele liniei 443B vor circula pe traseul: „Periș Sat”, Str. Principală, Str. Învățător Moga Mihai, Șos. București – Ploiești, Calea Bucureștilor, Șos. București – Ploiești, Bd. Mărăști, Piața Montreal, „Piața Presei”, cu întoarcere pe Bd. Mărăști, Șos. București – Ploiești, Calea Bucureștilor, Șos. București – Ploiești, Str. Învățător Moga, Str. Principală, „Periș Sat”.

Vehiculele vor opri și în noile stații de pe Strada Principală: „Gara Periș”, „Patrana”, „Pelicanului”, „Parcului”, precum și în stația de la capătul de linie Periș Sat”, a transmis Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), pe pagina de Facebook.

Citește și: Actele de identitate vor putea fi eliberate și în acest weekend. A fost anunțat programul

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult