- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune pentru clienții Kaufland! Retailerul scoate la promoție multe produse, în acest weekend. Se vor vinde ca pâine caldă

07 Jun, 21:15 • Cornel Ghimeșan
Kaufland își întâmpină clienții în fiecare weekend cu produse reduse la jumătate de preț! De data aceasta, promoția de weekend vine cu produse care se vor vinde ca pâinea caldă.
Vești bune pentru clienții Kaufland! Retailerul scoate la promoție multe produse, în acest weekend. Se vor vinde ca pâine caldă

Vești minunate pentru clienții Kaufland! Retailerul scoate la promoția de weekend produse care se vor vinde ca pâinea caldă! Clienții trebuie să se grăbească dacă vor să prindă alimentele preferate, reduse la jumătate de preț!

Citește și Creștere masivă a prețurilor la alimente în întreaga lume. Un nou nivel alarmant a fost atins în luna mai 2024

Retailerul scoate la promoția de weekend produse care se vor vinde ca pâinea caldă! Clienții trebuie să se grăbească dacă vor să prindă alimentele preferate, reduse la jumătate de preț!

Kaufland pune la raft multe produse reduse, iar majoritatea au etichetă galbenă, deci asta înseamnă că vor fi și mult mai ieftine decât de obicei.

Este deja bine știut faptul că supermarketurile Kaufland sunt renumite în toată țara, mulți dintre români își fac cumpărăturile zilnice de acolo. Astfel, în acest weekend, retailerul oferă reduceri gigant în magazinele de peste tot!

Vara a venit și temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate, și ce poate fi mai bun decât un fruct proaspăt? Pepenele verde, de exemplu, se v inde cu 2.99 lei kilogramul.

Cartonul de 10 ouă, marca Ouă din Ogradă, este redus cu 25% și costă doar 9,99 lei! Tot în categoria produselor cu etichetă galbenă, românii pot găsi la vitrină mușchi file, de la Matache Măcelarul, la doar 4,39 de lei!

Lista nu se oprește aici, pentru că poți găsi cu etichetă galbenă și Lasagna, 1 kilogram, care costă 17,99 lei, dar și ketchup de la Tomi, la doar 6,99 lei.

Tot la Kaufland clienții pot găsi și cafea măcinată standard, marcă proprie, ce costă 17,99 de lei, dar și cea boabe, pe care o poți găsi în acest weekend la 39,49 de lei kilogramul.

Ce alte produse găsești la oferte la Kaufland

Dacă credeai că lista s-a terminat, ei bine, nici pe departe! În zilele 5-11 iunie, Kaufland vinde mai ieftin și salata de vinete, caserola de 250 de grame, pe care o poți cumpăra cu doar 10,99 de lei.

Dacă ai poftă de ceva mai acrișor, lanțul de supermarketuri s-a gândit și la asta, așa că vei găsi și castraveți în oțet, de la Sabin, la 680 de grame, cu prețul de 7,99 de lei.

Tot din gama conservelor, poți cumpăra și borcanul de mazăre verde, marca Alex, la doar 5,99 de lei.

Kaufland nu a uitat nici de iubitorii de dulciuri făcute în casă, deci, bucătăresele trebuie să treacă prin supermarket zilele acestea, pentru că pot cumpăra o pungă de migdale crudă, marca Sabin, cu 13,99 de lei, conform Fanatik.ro.

De asemenea, și pachetul cu miez de nucă este redus la 14,99 de lei. Retailerul nu a uitat nici de petrecăreții care obișnuiesc să sfârâie carnea pe grătar în weekend, deci, ca atare, la ofertă se găsește și mușchiulețul de porc la 34,99 de lei kilogramul.

Pieptul de porc este și el redus cu 21% și are un preț de doar 24,99 de lei.

Te-ar putea interesa și Pachete cu alimente 2024. Cum s-a modificat lista produselor incluse

De toate pentru toată lumea! Mai sunt și alte alimente la ofertă care te așteaptă să le descoperi!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult