- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Victor Ciutacu, atac dur la Elena Lasconi: „Submediocră cu gură mare și tupeu maxim”

11 Sep, 18:29 • Preda Silvia
Jurnalistul Victor Ciutacu a criticat-o pe Elena Lasconi, preşedinta USR și candidatul partidului la funcția de președinte al României.
Victor Ciutacu, atac dur la Elena Lasconi: „Submediocră cu gură mare și tupeu maxim”

Victor Ciutacu

declară că userista Elena Lasconi care a criticat din greu studiile liderului PSD Marcel Ciolacu e o impostoare.

Preşedinta USR, Elena Lasconi, precizează că a terminat Facultatea Ecologică din Deva, iar examenul de licenţă l-a susţinut la ASE Bucureşti, unde a obţinut nota 9,20.

Disperarea contracandidaţilor mei e mare. Nu ştiu ce să mai caute despre trecutul, prezentul şi poate şi viitorul meu. Viaţa mea e o carte deschisă de mai bine de 30 de ani. Informaţiile din CV sunt corecte. Nu am ascuns nimic din trecutul meu şi nu îmi e ruşine de ceea ce am făcut în viaţă.

Este adevărat, am terminat Facultatea Ecologică din Deva, fapt pe care nu l-am ascuns. (…) În CV se completează studiile superioare doar dacă sunt finalizate. Acestea se consideră finalizate doar dacă ai obţinut licenţa.

Examenul de licenţă l-am susţinut la ASE Bucureşti, unde am obţinut nota 9,20 (8,40 examen scris la Economie şi Relaţii Internaţionale şi 10,00 la lucrarea de licenţă)”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

Victor Ciutacu o critică pe Elena Lasconi

Preşedinta USR a precizat că a dat examen de admitere la facultate după ce a divorţat şi s-a mutat la Deva, unde era angajata PRO TV. Elena Lasconi mai precizează că primii ani de facultate au fost „foarte grei”, deoarece muncea „zilnic câte 16 ore” şi era mamă singură.

Citește și: Victor Ciutacu îi desființează pe Firea și Pandele, după ce au plecat în vacanță în Grecia: „Un soi de program Litoralul pentru toți, finanțat tot de statul român”

Jurnalistul Victor Ciutacu o critică dur pe Elena Lasconi.

Victor Ciutacu o critică pe Elena Lasconi
Elena Lasconi

Useriștii au fost printre cei mai gureși și mai activi participanți la dezbaterea publică isterică privind studiile lui Marcel Ciolacu. Ei, elitiștii, nu puteau sa nu strâmbe din nas. Cum să ne conducă unul a cărui diplomă la bacalaureat nu e publică și care a făcut Ecologica la mulți ani de zile după ce a absolvit liceul? Evident, gura cea mai mare a avut-o Elena Lasconi, comandanta supremă, cu acte, a reziștilor. Care – vezi Doamne – nu suportă mediocritatea și lipsa de transparență a contracandidatului său. Și care vrea să ne pună pe harta țărilor care contează.

Mai bine tăcea. Fiindcă a călcat pe greblă. Trăim, totuși, în țara în care nici un secret nu rezistă mai departe de colțul blocului. Așa că am văzut actele ei de studii superioare. Și nu sunt singurul. Tot la Ecologică și ea, dar la Deva, nici măcar la București. Cu licența dată la 10 ani de la terminarea liceului. Și cu 6,93 medie de absolvire a anilor de studii. Luate la bucată, notele din facultatea neacreditată de la Deva, un soi de școală de maiștri patiseri-cofetari, ale Elenei Lasconi sunt rușinoase. Nici măcar la limbi străine n-a fost în stare să sară de 6 (șase). Te ia rușinea pe tine, cel care le citești. Pe lângă ea, cu toată dragostea, Marcel Ciolacu pare om de știință”, a declarat Victor Ciutacu.

Deci partidul superiorilor, al nobililor cu studii în străinătate care s-au sacrificat să ne salveze, e condus cu acte de una care a făcut un pic mai mult decât școala vieții. Și care a reușit să-și dea licența la București, la stat, mult mai târziu, nu chiar la senectute, dar orișicât, pe vremea când era vedetă PRO TV. Evident, în clasicul ei stil de precupeță, își va pune mâinile-n șold și va începe să urle. Că Securitatea, că viața privată, că le e frică tuturor de ea, că e aproape câștigătoare a prezidențialelor, că orice, mai puțin un răspuns pe fond. Iar fondul e crunt: o impostoare, mitomană și aproximativă, submediocră cu gură mare și tupeu maxim, vrea să devină președinte al României. În aplauzele intelectualilor subțiri pentru care contează numai excelența. Când este vorba doar despre ceilalți…”, a conchis Victor Ciutacu.

Vezi și: Victor Ciutacu sugerează că Tolontan are un salariu de peste 200.000 euro pe an!