Manifestarea lui Tolontan este doar o dramoletă? Anul 2024 va fi unul tumultos, mai ales din pricina faptului că vor fi alegerile, iar Victor Ciutacu susține că Tolontan va primi o altă oportunitate în acest context.
„Sunt curios tare cine-i da in anul electoral 2024 lui Tolontan intre 18.000 si 28.000 euro/luna. Ca aici se invart cele doua scoli de gandire din mica si meschina piata a presei romanesti. Oricum, sub 200.000 euro/an nu se da jos din pat aspirantul la Pulitzer. Vorba lu’ Crucisatorul CTP, “pentru ce sau pentru cat?”, a comunicat Victor Ciutacu, potrivit România TV.
„Închiderea unui ziar, mai ales a unuia cu tradiția Gazetei sporturilor, e o știre. Trecere lui din print în online, însă, e o decizie normală. Cum o face patronatul nu e treaba publicului.
Martirizarea lui Tolontan e o dramoletă sentimentală proastă, menită să scoată cât mai mulți bani (despăgubiri contractuale) de la patronat și o minare neetică, din interior, a activității societății de unde încă își ia banii.
Până să se certe cu Tolontan, Ringier era veșnicul exemplu al băsiștilor și, ulterior, al reziștilor de AȘA DA. Era marele și deontologicul trust occidental de presă. După aia, a devenit, pentru aceiași, mai rău decât mogulii autohtoni.
Pentru cei leșinați de grija lui Cătălin, după plecarea lui (și) de la Libertatea, nu va rămâne pe afară. Își va face sau îi va fi livrată la cheie o nouă jucărie. În 2024 sunt patru rânduri de alegeri. Va fi foarte util, cu tot cu investigațiile lui spectaculoase servite…”, a adăugat Victor Ciutacu, potrivit sursei citate.
Vezi mai multe despre: Victor Ciutacu îi desființează pe Firea și Pandele, după ce au plecat în vacanță în Grecia: „Un soi de program Litoralul pentru toți, finanțat tot de statul român”
Ringier Sports Media Group a adus argumente care afirmă decizia pentru care a închis ziarul, iar Gazeta Sporturilor a fost închisă pe print. În anul 2024, această publicație ar fi împlinit 100 de ani, însă data de 1 noiembrie a marcat ultima ediție publicată. Mai mult decât atât, redacția a declarat că până în decurusl zilei de ieri, nu s-a cunoscut această informație conform căreia ziarul s-ar închide. Ringier Sports Media Group a renunțat la nouă posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan.
„Din cauza declinului drastic al vânzărilor înregistrate de ediţia tipărită a Gazeta Sporturilor, vânzări care au scăzut cu 27%, din 2018 până în prezent, precum şi a creşterii preţurilor la hârtie şi la serviciile de tipar, Ringier Sports Media Group (RSMG), proprietar al Gazeta Sporturilor şi GSP.ro, a decis să întreprindă o restructurare strategică. Consecinţa acestor transformări este inchiderea diviziei de print, care înregistrează în prezent pierderi majore.”, a afirmat compania, potrivit sursei citate.
Vezi mai multe despre: Victor Ciutacu, despre scandalul azilelor. Jurnalistul transmite un mesaj neașteptat despre Gabriela Firea. „Nu protejez pe nimeni”