- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vila omului de afaceri Adrian Kreiner, asasinat anul trecut, e scoasă la vânzare printre cele mai printre cele mai luxose proprietați din Sibiu!

04 Oct, 17:32 • Mălureanu Rebecca
Printre cele mai exclusiviste proprietăți din Sibiu este vila omului de afaceri, Adrian Kreiner. Anul trecut, acesta a fost jefuit şi ucis de trei indivizi care i-au spart casa în timpul nopţii. Luxoasa vilă se vinde cu 2,1 milioane de euro.
Vila omului de afaceri Adrian Kreiner, asasinat anul trecut, e scoasă la vânzare printre cele mai printre cele mai luxose proprietați din Sibiu!

Vila milionarului Adrian Kreiner, în care aceste fost asasinat se scoate la vânzare. Locuința se regăsește printre cele mai exclusiviste proprietăţi din Sibiu și se vinde cu prețul de 2,1 milioane de euro.

Anul trecut, trei indivizi au fost acuzați că l-au atacat pe Kreiner și l-au torturat pentru a divulga locația banilor lui. Criminalii au amenințat-o și pe fiica acestuia cu pistolul, iar mai apoi au fugit cu mai multe ceasuri în valoare de 200.000 de euro. Afaceristul s-a stins din viață ziua următoare. Unul dintre ucigașii lui Kreiner se află în libertate și este dat în urmărire internațională.

Vila luxoasă a omului de afaceri Adrian Kreiner!

Vila de lux se întinde pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați și are un teren de 715 metri pătrați. Clădirea beneficiază de o verietate de facilități de lux și se vinde complet mobilată și utilată. În anunțul publicat de o agenție imobiliară scrie că vila are un living la parter, bucătărie, baie de serviciu, cameră tehnică și un garaj încăpător, iar la etaj două dormitoare matrimoniale, un birou, o spălătorie, o baie spațioasă, terasă și o baie de serviciu.

Vila afaceristului Adrian Kreiner
Vila afaceristului Adrian Kreiner

Vezi și: Alegerea orașului pentru investițiile imobiliare. Brașov sau Constanța, doua orașe-magnet!

Casa este amenajată inteligent, dotată cu sisteme automatizate pentru iluminat, climatizare, sistem anti-efracție, supraveghere video și se vinde complet utilată cu mobilier și aparatură de lux, se mai arată în anunț.

În momentul de fașă, reședința omului de afaceri Adrian Kreiner se regăsește printre cele mai scumpe proprietăți din județul Sibiu.

Cazul lui Kreiner

În noiembrie 2023, Adrian Kreiner a fost jefuit și ucis în propria locuință de trei bărbați care au plecat din casa afaceristului cu mai multe ceasuri de lux. Mascații au spart vila și l-au torturat pentru a-l convinge să spună unde își ține banii. În locuință se mai aflau fiica și iubita lui, dar cele două au scăpat fără să fie rănite. Iubita lui s-a ascuns într-un dulap, în timp ce fata în vârstă de 20 de ani, a fost amenințată cu pistolul, dar nu a fost bătută.

Doi dintre suspecții crimei au fost prinși și se află în arest, iar în prezent sunt judecați pentru omor și tâlhărie. Al treilea suspect, dar capul rețelei, se află în libertate și a fost dat în urmărire internațională.

Ai putea citi și: Unde se mai relaxează Iohannis când nu e plecat din țară: pe un teren de golf amenajat la vila de protocol din Neptun