- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vila Simonei Halep s-a vândut! Câte milioane a câștigat aceasta

03 Jan, 18:05 • Oprea Alina
Vila Simonei Halep s-a vândut! Câte milioane a câștigat aceasta

Simona Halep nu mai locuiește în România. Aceasta s-a desprins de trecutul ei și s-a mutat în Dubai, nefiind interesată să mai stea în România. Fosta jucătoare de tenis a vândut vila de la Snagov, conform anunțului agenției imobiliare cu care ea a colaborat. Simona Halep a cerut 4,4 milioane de euro pe vila întinsă pe 420 de metri pătrați, cu 9 camere și 7 băi, iar prețul încasat a fost unul apropiat de această sumă.

Este o vilă imensă, astfel că din livingul vilei se iese direct în piscină, iar casa are și ieșire la pontonul lacului Snagov. Mai mult decât atât, Simona Halep făcuse și un teren de tenis în curte, iar fostul soț Toni Iuruc îi amenajase o cameră a trofeelor.Simona și-a vândut recent și o altă proprietate, situată în bulevardul Primăverii din București, astfel că a făcut câteva milioane de euro, potrivit celor comunicate de ziare.com

Ai putea fi interesat și de: Câți bani are Simona Halep în conturi. Un apropiat al familiei a dezvăluit tot: „Nu există nici risc, nici pierderi, nimic”

Reacția primului antrenor al Simonei Halep

Simona Halep
Simona Halep

Firicel Tomai este primul antrenor al Simonei Halep, iar acesta a avut o reacție în luna septembrie u privire la verdictul ITIA și a evidențiat că e șocant tot ce s-a întâmplat în cazul româncei.

„Ce să zic… Șocant. Nu mă așteptam. Credeam că va fi foarte bine, că o va lăsa să joace. Ea se pregătea pentru Australian Open. Dacă s-a întâmplat așa și nu se mai rezolvă cu ultima cale, atunci lucrurile se termină. E greu.

E imposibil să mai facă ceva. Mai are o cale de atac. La TAS, va merge. Ce poate să facă și TAS, acum? Să reducă la un an de zile. Doar ei știu ce fac acolo. Nu ați văzut ce discreți sunt? E șocant”, declara Firicel Tomai pentru Sport.ro.

Ai putea fi interesat și de: Moment crucial: Simona Halep ar putea încasa sume mari în urma procesului intentat asupra celor care i-au administrat Roxadustat