- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air lansează noi zboruri directe cu plecare din București și Cluj în 2024. Cât costă biletele către noile destinații

11 Jul, 17:49 • Adrian Popovici
Operatorul Wizz Air anunță că introduce 5 noi curse din România. Acestea vor pleca din București și Cluj.
Wizz Air lansează noi zboruri directe cu plecare din București și Cluj în 2024. Cât costă biletele către noile destinații

Operatorul low-cost Wizz Air își extinde rețeaua de rute din România, anunțând introducerea a cinci noi destinații începând cu luna octombrie. Compania va opera trei rute noi din București către Milano Malpensa, Stuttgart și Trieste, adăugând și zboruri către Stuttgart și Lisabona din Cluj-Napoca, notează profit.ro.

Începând cu octombrie 2024, Wizz Air va oferi zboruri zilnice din București către Milano Malpensa, iar către Stuttgart va opera în zilele de luni, miercuri și vineri. De asemenea, zborurile către Trieste vor fi disponibile în zilele de marți și sâmbătă. Locuitorii din Cluj-Napoca vor beneficia de zboruri directe către Stuttgart în fiecare joi și duminică, și către Lisabona în fiecare luni și vineri.

În plus, Wizz Air va introduce încă două rute noi din Cluj-Napoca în această toamnă: către Viena începând din 1 octombrie (în zilele de marți, joi și sâmbătă) și către Lyon din 28 octombrie (în fiecare luni, miercuri și vineri).

Prețurile pentru noile rute încep de la 99 de lei pentru București – Milano Malpensa și București – Trieste, crescând până la 129 de lei pentru Cluj-Napoca – Stuttgart, 159 de lei pentru București – Stuttgart și 189 de lei pentru Cluj-Napoca – Lisabona.

Wizz Air
Wizz Air

Te-ar putea interesa și:Ofertă de neratat de la TAROM! Călătorii pot cumpăra bilete de avion la doar 130 euro. Lista destinațiilor

Wizz Air vine cu oferte speciale pentru finala Campionatului Mondial

De asemenea, după calificarea naționalei Spaniei în finala Campionatului European de Fotbal EURO 2024, Wizz Air oferă o reducere specială de 15% la anumite zboruri către și dinspre Spania. Reducerea se aplică pentru călătoriile între septembrie și noiembrie și poate fi utilizată pentru a participa la festivitățile care sărbătoresc succesul naționalei.

„Pentru a onora realizarea incredibilă de a ajunge în finala Campionatului European de Fotbal, WIZZ oferă 15% REDUCERE la anumite zboruri către și dinspre Spania. Plonjați în mijlocul festivităților, reîntâlniți-vă cu cei dragi sau pur și simplu bucurați-vă de mândria succesului țării dvs. Această reducere specială este modul nostru de a sărbători împreună cu dvs. Rezervați-vă locul acum și călătoriți între septembrie și noiembrie!”, transmite compania.

Te-ar putea interesa și: Lovitură pentru românii care au planificat vacanțe. Prețurile biletelor de avion explodează