- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air mută trei curse către Spania pe aeroportul Băneasa. Ce trebuie să știe pasagerii

21 Jun, 21:00 • Amarie Giorgiana
Wizz Air, una dintre cele mai cunoscute companii aeriene, anunță că mută trei curse către Spania pe Aeroportul Băneasa, în perioada 9 iulie - 23 septembrie.
Wizz Air mută trei curse către Spania pe aeroportul Băneasa. Ce trebuie să știe pasagerii

Wizz Air vine cu o decizie strategică în privința curselor. Cunoscuta companie aeriană va reloca o parte dintre rutele sale din București pe Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu.

Schimbarea este argumentată de confortul pe care compania vrea să îl ofere pasagerilor în timpul sezonului de vârf.

Wizz Air, schimbări strategice pentru confortul călătorilor

Compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air va reloca anumite rute care erau operate în trecut de pe Aeroportul Otopeni. Urmează ca acestea să fie găzduite de Aeroportul București Băneasa. Clienții care vor zbura pe aceste rute în perioada 9 iulie – 23 septembrie, trebuie să își verifice e-mail-urile pentru a vedea dacă au fost efectuate modificări și pentru a confirma aeroportul de plecare.

Cei care și-au achiziționat bilete de avion prin intermediul agențiilor de turism online, vor trebui să contacteze reprezentanții și să confirme modificările. Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu a fost redeschis în anul 2022, după o pauză de nouă ani. Astfel, cursele comerciale de linie au fost reluate.

Wizz Air susține că își dorește să le ofere pasagerilor o experiență de călătorie cât mai confortabilă și fără întrerupeti. Astfel, relocarea temporară face parte din eforturile companiei maghiare de a crește confortul celor care pleacă din capitală, având la dispoziție mai multe opțiuni și o experiență plăcută.

O nouă destinație din Europa intră în portofoliul Wizz Air

Recent, compania aeriană a anunțat că lansează o nouă rută. Mai exact, de la București către Leipzig, Germania. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică. Orașul este cunoscut pentru obiectivele turistice și atrage numeroși turiști prin intermediul arhitecturii istorice, a festivalurilor renumite de muzică și a piețelor de vară, potrivit Observator.

Citește și: De la Cluj la New York, cu avionul în 2024! Cât costă un bilet către SUA de pe noul terminal al aeroportului Avram Iancu

„Lansarea curselor Wizz Air București – Izmir și București – Leipzig, precum și reluarea curselor București – Budapesta reprezintă conexiuni importante care oferă oportunități economice și turistice, cu beneficii semnificative pentru pasagerii care au șansa să călătorească pe aceste rute”, a anunțat Gabriel Bulgaru, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Citește și: Pe ce aeroporturi din țară găsești cele mai ieftine bilete de avion fără escală către Spania. Ofertele încep și de la 280 de lei