- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air reia zborurile către o destinație de vacanță iubită de români. Care este prețul biletelor

04 Jul, 09:28 • Fundeanu Madalina
Wizz Air anunță reluarea zborurilor din România către o destinație celebră. Prețul biletelor este accesibil pentru toate buzunarele.
Wizz Air reia zborurile către o destinație de vacanță iubită de români. Care este prețul biletelor

Compania aeriană low cost Wizz Air a anunțat reluarea unei rute cunoscute de pe un aeroport din România. Astfel, românii care vor să își petreacă vacanța în această destinație o pot face, iar prețul biletelor este accesibil, conform Fanatik.ro.

Wizz Air anunță reluarea zborurilor din România către o destinație celebră. Prețul biletelor este accesibil pentru toate buzunarele

Persoanele care plănuiesc o vacanță de neuitat în această vară primesc vești bune. Wizz Air a anunțat reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România. Este vorba despre o destinație care a fost mereu printre preferințele românilor.

Din data de 29 octombrie 2024, compania aeriană low cost va relua zborurile regulate de la aeroportul „George Enescu” din Bacău spre aeroportul Fiumicino din Roma. Acest lucru înseamnă că toți cei din regiunea Moldovei vor putea ajunge mai ușor în Italia.

Ai mai putea fi interesat și de: Grevele din Europa dau peste cap planurile turiștilor. Irlanda, Italia sau Marea Britanie, printre țările asaltate de nemulțumirile angajaților

Wizz Air
Wizz Air

În ceea ce privește programul zborurilor, acestea ar urma să fie operate de patru ori pe săptămână. Așadar, cei interesați vor putea să zboare în zilele de sâmbătă, duminică, dar și în zilele de marți și joi. Durata zborului va fi de aproximativ două ore.

Wizz Air nu a anunțat doar reluarea unei rute celebre de pe un aeroport din România, ci și prețurile biletelor, care sunt foarte ieftine. Astfel, românii care vor să zboare o pot face fără să se streseze prea mult în legătură cu banii.

Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei. Prețurile pornesc de la 129 pentru un segment de zbor. Prin urmare, cu bani puțini, orice român poate ajunge la Roma într-un timp scurt.

Anunțul Wizz Air vine în contextul în care, în luna ianuarie a anului trecut, compania a anunțat că a suspendat aceste zboruri. Timpul a trecut, iar cererea a crescut către această destinație, prin urmare au fost schimbate deciziile.

De asemenea, tot din aeroportul din Bacău, pasagerii mai pot zbura și către alte destinații foarte cunoscute, fiind vorba despre Milano, dar și Luton din Londra. Un număr din ce în ce mai mare de români sunt interesați să ajungă în aceste locuri.

Vezi mai multe știri: Una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia oferă 30.000 de euro celor care vor să se mute acolo. Condițiile pe care trebuie să le respecte