- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Zboruri de la 25 de euro cu Wizz Air. Destinația pe care nu trebuie să o rateze niciun român

19 Jul, 12:41 • stefan.vlad
Zboruri de la 25 de euro cu Wizz Air. Compania vine cu o surpriză pentru români și anume că va introduce două rute noi din Capitală, începând din luna.octombrie a acestui an. Călătorii vor avea oportunitatea de a explora bazarul plin de viață din Jemaa el-Fnaa, de a se relaxa în grădinile Jardin Majorelle și de a admira frumusețea arhitecturală a Moscheii Koutoubia.
Zboruri de la 25 de euro cu Wizz Air. Destinația pe care nu trebuie să o rateze niciun român

Zboruri de la 25 de euro cu Wizz Air. Pasagerii vor putea zbura direct către Marrakesh de două ori pe săptămână și către pitorescul oraș istoric Cracovia de trei ori pe săptămână. Anunțul a fost făcut joi, confirmând călătoriile regulate către aceste destinații noi și așteptate în calendarul de zboruri al companiei.

Citește și: Wizz Air, vestea momentului pentru pasageri. Va lansa un asistent AI prin care îi anunță pe pasageri despre zboruri anulate

Zboruri de la 25 de euro cu Wizz Air

Începând cu luna octombrie, Wizz Air va introduce zboruri directe către Marrakesh din București, operate în zilele de luni și vineri. Această nouă rută promite să aducă experiențe fascinante și diversitate culturală pentru călătorii din București în inima Marocului.

Marrakesh este renumit pentru bucătăria sa rafinată, riadele luxoase şi Munţii Atlas care îţi taie răsuflarea, ceea ce îl face o destinaţie ideală pentru o escapadă memorabilă”, a transmis, joi, Wizz Air, într-un comunicat de presă.

Călătorii vor avea posibilitatea să zboare către Marrakesh în zilele de luni și vineri, la un preț de 45.99 EUR, și către Cracovia în zilele de luni, miercuri și vineri, la un preț de 24.99 EUR.

Suntem încântaţi să oferim aceste două destinaţii fascinante pasagerilor noştri români. Marrakesh şi Cracovia sunt oraşe bogate în cultură, istorie şi experienţe unice şi suntem încrezători că pasagerii noştri vor îmbrăţişa oportunitatea de a explora aceste noi rute.

Wizz Air îşi menţine angajamentul de a oferi opţiuni de călătorie accesibile şi sustenabile, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a descoperi lumea mai uşor”, a transmis Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.