- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange accepta de vineri precomenzi online pentru iPhone 3GS

02 Jul, 15:04 • Redactia DailyBusiness
Orange Romania a anuntat ca incepand de maine (3 iulie) dupa-amiaza, va fi disponibil pe site-ul propriu un formular online de pre-comanda pentru iPhone 3GS, nementionand insa data exacta a lansarii sau pretul la care va fi scos la vanzare 'in cursul acestei luni'.
Orange accepta de vineri precomenzi online pentru iPhone 3GS

Terminalul iPhone 3GS are o memorie interna de 16 sau 32 de GB si va fi disponibil in variantele alb si negru.

„Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala pe piata a noului model iPhone, persoanele inregistrate pe website vor fi contactate pentru a li se oferi informatii privind oferta comerciala”, se precizeaza in anuntul Orange.

Livrarea se va face gratuit printr-un curier rapid, chiar in ziua sosirii terminalului pe piata, conform companiei.

Orange este unicul distribuitor autorizat iPhone pe piata romaneasca. Noul iPhone 3GS are conectivitate HSDPA 7,2 Mbps, este dotat cu functia de inregistrare video, camera foto cu rezolutie de 3 MP, o baterie imbunatatita care asigura o durata mai lunga de viata intre incarcari, functii noi si caracteristici imbunatatite fata de modelele precedente.

Compania Apple a anuntat pe 22 iunie vanzarea a peste 1 milion de unitati din terminalul iPhone 3GS in primul weekend, dupa lansarea de vineri, 19 iunie, depasind ca vanzari pe aceasta perioada predecesorul sau iPhone 3G.

Unii analisti erau de parere ca noul model se va vinde intre 500.000 si 750.000 de unitati, insa vanzarile 3G S au fost peste asteptari. Primul model iPhone a ajuns la 1 milion de unitati vandute abia la 74 de zile de la lansare.