- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Ce animal ar vrea Nicolae Ciucă să-l reprezinte și ce legătură are cu România?

29 Aug, 14:39 • Bugiu ⁠Ana Maria
Nicolae Ciucă a declarat cu ce animal ar vrea să fie asociat. Ar dori să aibă legătură cu România.
Ce animal ar vrea Nicolae Ciucă să-l reprezinte și ce legătură are cu România?

Nicolae Ciucă a afirmat că, având aproape patru ani de experiență în politică, nu consideră că există un animal care să-l reprezinte. El a menționat că, în cadrul unor focus-grupuri, oamenii au ezitat să-l asocieze cu un animal specific.

”Sunt atât de fraged în această activitate, în sensul în care se împlinesc aproape 4 ani de când am intrat în politică, încât nu cred că pot să am pretenţia că există vreun animal care să mă reprezinte sau să îl reprezint.

Au fost testate în focus-grupuri mai multe întrebări de genul acesta şi oamenii au ezitat să mă definească din punct de vedere al asocierii între un om politic şi un animal”, a declarat miercuri seară, într-o emisiune online, Nicolae Ciucă.

Te-ar mai putea interesa și: Nicolae Ciucă: PNL lua un scor mai mare la alegerile din 9 iunie dacă nu avea alianță cu PSD

Întrebarea care a stârnit hohote de râs: Ce animal vrea Nicolae Ciucă să-l reprezinte și ce legătură are cu România?

Preşedintele PNL a spus că i-ar plăcea să fie asociat cu un animal din România, precum ursul, dar și cu scorpionul roșu, datorită rolului său în comanda Batalionului Scorpionilor în misiunile Armatei Române din anii 2000. Deși numele „scorpion” i-a fost atribuit datorită acestui context, Ciucă a menționat că nu are legătură cu zodia Scorpion, fiind, de fapt, Vărsător.

”Mi-ar plăcea să fiu asociat cu un animal care trăieşte aici, la noi, în România. Deci, de ce nu, ursul. Mi-ar plăcea să mi se spună «scorpion» pentru că sunt cel care a comandat Batalionul Scorpionilor în cele două misiuni ale Armatei Române, la începutul anilor 2000, când Batalionul Scorpionilor Roşii, aşa au căpătat renumele, şi am îndeplinit misiunile în cele două teatre de operaţii.

Chiar când m-au numit şeful Statului Major al Forţelor Terestre au zis că ”scorpionul roşu” a devenit şeful Statului Major al Forţelor Terestre, deşi nu am nicio legătură cu zodia Scorpion, sunt Vărsător”, a spus Nicolae Ciucă.

Te-ar mai putea interesa și: Nicolae Ciucă a fost desemnat de conducerea PNL să candideze la alegerile prezidențiale