- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Furia lui Ciolacu, în plen: „Ce voturi să împart eu? Mai întâi să fac rost de numărul lui Hrebenciuc!”

24 Oct, 16:33 • Bugiu ⁠Ana Maria
Marcel Ciolacu a respins ferm scenariul în care Viorel Hrebenciuc ar fi implicat în turul doi al alegerilor. Premierul a spus că nu are nicio legătură cu Hrebenciuc și nu manipulează voturi.
Furia lui Ciolacu, în plen: „Ce voturi să împart eu? Mai întâi să fac rost de numărul lui Hrebenciuc!”

Premierul Marcel Ciolacu a avut o reacție nervoasă într-o discuție despre scenariul lansat de PNL, conform căruia Viorel Hrebenciuc ar fi orchestrat un plan prin care PSD să-l aducă pe George Simion, liderul AUR, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Te-ar mai putea interesa și: Cea mai așteptată autostradă din România va fi gata mai rapid decât se credea. Marcel Ciolacu anunță stadiul lucrărilor pe A7

foto: Marcel Ciolacu

Furia lui Ciolacu, în plen: „Ce voturi să împart eu? Mai întâi să fac rost de numărul lui Hrebenciuc!”

Ciolacu a respins ferm aceste speculații, afirmând că nu are nicio legătură cu Hrebenciuc și nici măcar nu deține numărul său de telefon. El a ironizat acuzațiile, spunând că, înainte de toate, ar trebui să obțină numărul lui Hrebenciuc dacă ar fi să-l contacteze, spunând că nu are niciun fel de relații de acest gen.

Totodată, Ciolacu a menționat că nu a avut niciodată intenția de a colabora cu AUR pentru formarea unui guvern, întrebând retoric dacă ar fi mai potrivit să facă guvern cu PNL în schimb. A făcut referire la expunerea publică a numărului său de telefon de către senatoarea Diana Șoșoacă, contrastând situația sa cu speculațiile despre relațiile politice ascunse.

În continuare, premierul a criticat vehement ideea că ar avea un rol în manipularea voturilor sau că ar cere cuiva să facă astfel de lucruri. A spus că el deține un singur vot – al său – și că, din punctul său de vedere, aceste acuzații sunt ridicole. În discuția sa, l-a invocat pe colegul său, Stan, spunând că acesta ar crede că Ciolacu a „înnebunit” dacă i-ar cere să manipuleze voturi.

”Nu o să fac niciodată Guvern cu AUR, în schimb eu o să fac cu PNL-ul?
Ce să fac eu, să-l sun pe Hrebenciuc? Întâi să fac rost de numărul domnului Hrebenciuc, că nu-l am. Al meu șțiți că e public, că l-a pus doamna Șoșoacă pe Facebook. Nu am avut eu astfel de relații, dar cât să mai stau să mai răspund pentru ceea ce au făcut alții înainte.

Ce voturi să împart eu? Eu am un vot și familia mea, în rest ce voturi să împart eu? Ce voturi să cer eu lui Stan să împartă, că îmi zice omul ”bă, ăsta a înnebunit”,a spus Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă, difuzată pe pagina oficială.

Te-ar mai putea interesa și: Propunere mamut făcută de Ion Țiriac lui Marcel Ciolacu. Vizează un număr mare de români