- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Nicolae Ciucă, despre Marcel Ciolacu: „Ezit să am încredere în el, nu avem o relație de prietenie”

28 Aug, 23:45 • Preda Silvia
Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat că nu are încredere în Marcel Ciolacu, liderul PSD.
Nicolae Ciucă, despre Marcel Ciolacu: „Ezit să am încredere în el, nu avem o relație de prietenie”

Nicolae Ciucă, președintele PNL, spune că nu e prieten cu Marcel Ciolacu, deși cele două partide formează actuala coaliţie de guvernare. Nicolae Ciucă este gata de o confruntare cu actulul premier, în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Voi veni la dezbateri cu Marcel Ciolacu cu cea mai mare plăcere. S-a întâmplat ca Marcel Ciolacu să-mi urmeze în funcția de premier. Poate că îmi va da mie pe cea de președinte. Ezit să am încredere în el, nu avem o relație de prietenie. Prietenia înseamnă să faci în momente dificile ceea ce ai face pentru tine și familia ta. Nu am ajuns cu Marcel Ciolacu la acest nivel…

A fost o mișcare politică, dar din toate punctele de vedere există onestitate, respect și asigurarea parcursului liniei pe care am asigurat-o împreună”, a declarat Nicolae Ciucă la emisiunea „În opoziţie”, realizată de Gândul.

Citește și: Nicolae Ciucă: „Indiferent ce se va întâmpla, PNL nu va dezerta de la guvernare”

Ciucă, despre alegeri: Confruntarea se va petrece între candidatul PSD și PNL

Nu am făcut niciodată o comandă pentru un sondaj. Dacă am avut scorul de 13 la sută, este foarte bine. Toate aceste chestiuni fac parte din jocul politic. Au apărut toate aceste cifre, au fost prezentate public, astfel că oamenii pot vedea… Suntem două partide care contează. Eu, în acest moment, cred în valorile și oamenii PNL. Avem o armată de primari, consilieri locali, avem nouă miniștri în Guvern, 36 de secretari de stat. Avem o consistență politică ce nu ne permite să ne pierdem relevanța. Confruntarea se va petrece între candidatul PSD și PNL. Între mine și Marcel Ciolacu”, a mai afirmat președintele PNL.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, această campanie relevă că partidul său are relevanță, că celor din PSD le este teamă.

„Așteptăm ca PSD să vină cu ceva concret, nu cu atacuri. Am văzut ce au făcut la Congres. Noi chiar am fost transparenți. Nu sunt banii noștri, sunt banii de la bugetul statului”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Vezi și: Nicolae Ciucă, replică acidă pentru Marcel Ciolacu: „În acest an se va păstra tradiția ca PSD să piardă prezidențialele”