- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Nicolae Ciucă, liderul PNL, anunță strategia electorală: „Nu ne retragem. Ne regrupăm și atacăm!”

17 Aug, 13:49 • Bugiu ⁠Ana Maria
Nicolae Ciucă a analizat la Brașov rezultatele alegerilor și a discutat cu ceilalți membri strategia pentru viitoarea campanie electorală. Ciucă a subliniat că partidul nu se va retrage, ci se va reorganiza și va continua să lupte pe o altă direcție.
Nicolae Ciucă, liderul PNL, anunță strategia electorală: „Nu ne retragem. Ne regrupăm și atacăm!”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat, sâmbătă, la Braşov, la o şedinţă în cadrul căreia lideri ai formaţiunii au analizat rezultatele alegerilor din primăvară şi au discutat despre strategia în vederea alegerilor din toamna acestui an. ”Nu ne retragem niciodată, ne regrupăm şi atacăm pe altă direcţie”, a declarat Nicolae Ciucă, la finalul reuniunii.

Te-ar mai putea interesa și: Nicolae Ciucă: PNL lua un scor mai mare la alegerile din 9 iunie dacă nu avea alianță cu PSD

Nicolae Ciucă, liderul PNL, anunță strategia electorală: „Nu ne retragem. Ne regrupăm și atacăm!”

La reuniunea de la Brașov, liderii PNL, printre care Nicolae Ciucă, Dan Motreanu, Hubert Thuma, și Adrian Veștea, au analizat rezultatele din alegerile locale și europarlamentare și au discutat pregătirea pentru campania electorală de la sfârșitul anului.

Nicolae Ciucă a declarat că partidul nu se va retrage niciodată din luptă, ci se va regrupa și va ataca dintr-o nouă direcție, subliniind angajamentul PNL față de viitoarele confruntări politice.

”Am avut o şedinţă de analiză a rezultatelor din alegerile locale şi europarlamentare şi, desigur, pregătirea campaniei pentru alegerile de la sfârşitul acestui an. (…) De retras nu ne retragem niciodată, ne regrupăm şi atacăm pe altă direcţie”, a declarat Nicolae Ciucă, la finalul reuniunii de la Braşov.

Adrian Veștea a declarat că PNL rămâne dde încredere, iar Hubert Thuma a accentuat importanța strategiilor clare, care pun cetățeanul pe primul loc.

”Împreună, vom demonstra că PNL rămâne forţa politică capabilă să conducă România pe drumul dezvoltării şi stabilităţii”, a scris Adrian Veştea, pe Facebook.

Thuma a recunoscut că urmează o perioadă dificilă, dar a afirmat că PNL a dovedit deja că este un partid cu oaameni capabili să își facă treaba.

”Urmează o perioadă deloc uşoară, dar PNL a demonstrat deja că e un partid mare, cu oameni profesionişti, care ştiu să facă treabă”, a notat Thuma.

Te-ar mai putea interesa și: Nicolae Ciucă a fost desemnat de conducerea PNL să candideze la alegerile prezidențiale