- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

PNL se opune ferm creşterii de taxe. Ionuț Stroe: „Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală”

14 Sep, 00:13 • Preda Silvia
Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, declară că partidul său se opune ferm creşterii de taxe.
PNL se opune ferm creşterii de taxe. Ionuț Stroe: „Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală”

Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală, susține Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. Acesta declară că partidul său se opune ferm creşterii de taxe.

Liberalul este de părere că discutarea unui impozit progresiv în campanie este echivalentă cu condamnarea României la stagnare economică.

Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală, iar PNL se opune ferm. Într-o economie ca a noastră, discutarea unui impozit progresiv în campanie este echivalentă cu condamnarea României la stagnare economică”, a scris Ionuţ Stroe într-o postare pe Facebook.

Citește și: Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, reacție după congresul PSD. „Ca și cum asta e problema centrală a României”

Avem nevoie de politici care să încurajeze investiţiile şi să stimuleze antreprenoriatul, nu de experimente fiscale care ne-ar putea trage înapoi”, a transmis Ionuț Stroe.

Ionuț Stroe
Ionuț Stroe

Ionuț Stroe: Să creşti taxele e o cumplită greşeală

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat, recent, că „funcţionalitatea guvernării este o obligaţie, nu este o opţiune, nici pentru PNL, nici pentru PSD”, menţionând că lucrurile s-au detensionat uşor între cele două partide.

Sunt episoade care au trecut. După cum aţi văzut, există şi întâlniri la nivelul coaliţiei. Lucrurile s-au detensionat uşor. Eu cred că avem maturitatea să depăşim orice fel de situaţie dificilă în care provocări deoparte sau de alta aduc coaliţia în momentul de faţă. Până la urmă funcţionalitatea acestei guvernări este o obligaţie, nu este o opţiune, nici pentru PNL, nici pentru PSD”, a spus Stroe, la Parlament, întrebat în legătură cu situaţia dintre cele două partide, după atacurile PSD la adresa PNL de la Congres.

Potrivit lui Ionuț Stroe, există o competiţie politică între cele două partide, dar acest lucru nu va influenţa negativ guvernarea.

Vezi și: Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL: „Atacurile PSD influenţează negativ guvernarea”