- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Programul politicienilor de Paște în 2024. Ce fac aceștia de sărbători, înainte să dea startul campaniei electorale

03 May, 19:54 • Fundeanu Madalina
Te-ai întrebat ce fac politicienii de Paște? Iată programul oficialilor înainte de începerea campaniei electorale!
Programul politicienilor de Paște în 2024. Ce fac aceștia de sărbători, înainte să dea startul campaniei electorale

Au mai rămas doar câteva zile până începe campania electorală, iar politicienii se pregătesc să convingă alegătorii că merită să fie votaţi. Află ce vor face de Paşte politicienii din România, conform Antena 3 CNN.

Ce fac politicienii de Paște. Programul oficialilor înainte de începerea campaniei electorale

În acest an, policicieni stau acasă de Paște și petrec împreună cu familia. Astăzi, în Vinerea Mare, Marcel Ciolacu a mers la Episcopia Ortodoxă din Tulcea, dar de Înviere va rămâne acasă. Anul trecut, în perioada Paștelui, Marcel Ciolacu a mers la Muntele Athos.

„Am fost azi la Episcopia Ortodoxă din Tulcea și apoi am petrecut câteva ore alături de locuitorii din Tulcea, oameni onești și deschiși care se pregătesc de sfânta sărbătoare a Paștelui.Am stat de vorbă cu pensionarii și am intrat câteva minute în casa unei familii cu patru copii din cartierul Dallas, iar concluzia mea este clară: România este obligată să continue politicile economico-sociale pentru ca veniturile românilor să crească în mod susținut!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.
Marcel Ciolacu, la biserică de Paște
Marcel Ciolacu, la biserică de Paște

De asemenea, și Nicolae Ciucă va petrece Paștele împreuna cu familia și va merge seara la slujba de Înviere. Într-un interviu acordat recent, Nicolae Ciucă a declarat că va prepara produse tradiționale deși nu prea mănâncă carne și ține postul ortodox.

„O iau pe mama, o aduc la strănepoate și stau cu familia. M-am bucurat foarte mult când trăia tata că stăteam la masă patru generații”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Îmi place să mănânc mâncărurile cu care am crescut la bunica, la mama… sarmalele de post şi ciorba de fasole fără afumătură, ciorba de roşii.”, a mai povestit Nicolae Ciucă.

În ceea ce îi privește pe candidații de la primăria Capitalei, nici ei nu fac excepție și vor rămâne în București.

Campania electorală va începe oficial pe 9 mai, la doar câteva zile după sărbătorile pascale și au la dispoziție 30 de zile pentru a-i convinge pe alegători să îi voteze.

Vezi mai multe știri despre: Cozonacul, desertul de lux al anului. Prețul unui kilogram ajunge și la 120 de lei