- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

PSD anunță azi pe cine trimite în cursa pentru alegerile prezidențiale 2024. Decizie majoră privind persoana care îi va lua locul lui Iohannis

05 Aug, 09:58 • Bugiu ⁠Ana Maria
Este anunțul momentului pe scena politică din România. După ce majoritatea partidelor au anunțat candidatul pentru prezidențiale, PSD urmează să decidă cine va ajunge direct în turul doi pentru funcția lui Iohannis.
PSD anunță azi pe cine trimite în cursa pentru alegerile prezidențiale 2024. Decizie majoră privind persoana care îi va lua locul lui Iohannis

Incertitudine totală în PSD cu mai puțin de două săptămâni înainte ca partidul să își desemneze candidatul la prezidențiale. Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat, până în acest moment, că va candida în mod cert doar pentru un nou mandat în fruntea partidului, transmite Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Veste minunată pentru români! Scad ratele la creditele bancare, ca urmare a politicilor PSD care produc creștere economică

foto: PSD va anunța cine este candidatul lor la prezidențiale 2024

Ședință pentru candidatul la prezidențiale din partea PSD

Marcel Ciolacu a fost fotografiat în compania lui Mircea Geoană, iar mulți oameni, printre care și membri PSD, speculează o eventuală colaborare.

Astfel, liderii partidului se vor întâlni într-o ședință de partid, ultima de dinaintea congresului de pe 24 august, unde se va anunța candidatul la prezidențiale.

Mai mult, Marcel Ciolacu nu și a exprimat dorința cu privire la a candida la alegerile prezidențiale, însă acesta se pregătește d eun nou mandat în calitate de Premier.

Ședința de la finalul acestei săptămâni va desluși misterele legate de candidatul PSD la alegerile pentru conducerea țării, nu rămâne decât să fim cu ochii pe fază pentru eventualele schimbări de situație.

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au fost la restaurant

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au fost văzuți luând cina la aceeași masă, luni seara, într-un restaurant, împreună cu alți politicieni. Printre aceștia, a fost și Victor Ponta, care descrie întâlnirea ca un privată, nicidecum una „politică”.

„Nici dacă mă tăiați și îmi puneți sare pe tăieturi n-o să povestesc de la o întâlnire privată. A fost ziua de naștere a unui bun prieten.

Nu știu cum a invitat sărbătoritul oamenii, dar în niciun caz nu a fost o întâlnire politică. Eu cred că am stat mai mult de două ore.

Mi se pare absolut normal ca oamenii să meargă la zile de naștere.

Nici dacă mă torturați, mă ardeți, n-o să povestesc de întâlniri private, pentru că este de prost gust”, a spus Victor Ponta, la Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: „Taxa pe zahăr” de la PSD a adus efecte pozitive asupra economiei. Ce arată datele pe anul 2023