- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Se rupe coaliția PSD-PNL? Adrian Cozma cere ieşirea de la guvernare a PNL: „Propun analizarea urgentă a retragerii miniştrilor din guvernul Ciolacu”

26 Aug, 13:48 • Preda Silvia
Adrian Cozma, vicepreşedintele PNL, a criticat „ipocrizia şi duplicitatea” conducerii PSD.
Se rupe coaliția PSD-PNL? Adrian Cozma cere ieşirea de la guvernare a PNL: „Propun analizarea urgentă a retragerii miniştrilor din guvernul Ciolacu”

Adrian Cozma, vicepreşedintele PNL, a propus convocarea BPN al PNL, luni, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu.

Adrian Cozma susține că Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiţie pentru prezidenţiale din funcția de premier şi dacă tot urăşte atât de mult PNL şi pe preşedintele Iohannis, atunci ar trebui să renunţe la funcţia de prim-ministru.

Eu cred că, în condiţiile declaraţiilor şi acuzaţiilor absurde, populiste şi mincinoase făcute de Ciolacu, Grindeanu şi alţi fruntaşi ai PSD la adresa Preşedintelui şi a membrilor PNL, faptele şefilor PSD nu pot trece nesancţionate (iniţial, am crezut că este congresul populist- al extremistilor de la SOS). Nu cred că vreunul dintre colegii mei vor mai putea sta la masă la şedinţele de guvern sau în alte condiţii cu cei care astăzi ne-au jignit atât de rău”, a comentat Cozma pe Facebook.

Acesta adaugă că „ceea ce a făcut domnul Grindeanu este total nedemn şi neelegant pentru un ministru şi dacă are onoare ar trebui să-şi dea demisia urgent, cu tot cu ceasul acela scump de la mână pe care îl tot ascunde”.

Din păcate, nu am niciun fel de aşteptări de la domnia sa, fiind singurul prim-ministru din istorie care s-a încuiat în clădirea Guvernului ca să nu fie dat afară de Dragnea. Tot Grindeanu rămâne în istorie ca fiind singurul prim-ministru al României care a fost dat jos de propriul partid din fruntea Guvernului, prin moţiune”, a transmis liberalul.

Citește și: Marcel Ciolacu anunță care sunt șansele Moldovei să evolueze rapid. „Moldova nu are nicio șansă”

Adrian Cozma cere ieşirea de la guvernare a PNL

Adrian Cozma a mai susținut că „Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiţie din poziţia de prim-ministru”. „Dacă tot urăşte atât de mult PNL şi pe Preşedintele Iohannis, să renunţe la funcţia de prim-ministru!”, spune Cozma.

El mai scrie că ”Marcel Ciolacu a adus ghinion şi echipei naţionale la campionatul din Germania şi aduce şi Românie ghinion prin tot ceea ce face!”.

Vezi și: Marcel Ciolacu, adevărul despre lupta lui și a lui Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale. „Am făcut-o pentru stabilitate politică”