- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Vizită neașteptată a lui George Simion la Elena Lasconi în Primărie: „Mulțumesc de cafeluță, frumos era să o dați dumneavoastră”

12 Sep, 18:16 • Preda Silvia
Joi, 12 septembrie 2024, liderul AUR George Simion a fost în Câmpulung Muscel. Era dornic să bea o cafea cu Elena Lasconi, dar nu a găsit-o pe primăriță.
Vizită neașteptată a lui George Simion la Elena Lasconi în Primărie: „Mulțumesc de cafeluță, frumos era să o dați dumneavoastră”

Fiindcă nu a reușit să dea de contracandidata sa, liderul AUR, candidat în alegerile prezidenţiale de la finalul anului, a pus recompensă pentru cine o găsește pe Elena Lasconi.

George Simion a mers cu un susținător din Câmpulung Muscel la sediul primăriei conduse de Elena Lasconi, dar nici urmă de Elena Lasconi. Viceprimarul a declarat că primărița este pe teren. Apoi, Simion a insistat să o sune, dar Elena Lasconi nu a răspuns apelului.

Sărut mâna, doamna Lasconi. Mulțumesc de cafeluță, frumos era să o dați dumneavoastră, dar duplicitatea asta… sunteți și cu basma, sunteți și la UNTOLD, sunteți și femeie credincioasă, nu vreți să spuneți de unde, cum ați obținut apartamentele, ce credite ați avut. Nu știți să dați explicații concrete”, i-a transmis George Simion, într-un live pe Facebook, din fața primăriei.

George Simion a lansat chiar și un apel public pentru localnici. Dorind să știe unde se află Elena Lasconi, liderul AUR a mers pe străzile din Câmpulung Muscel și a întrebat localnicii pe care i-a întâlnit, dar fiindcă nu a avut succes, a anunțat: „Fac un apel pentru câmpulungeni. Ofer recompensă. Cine trimite primul poză cu doamna Elena Lasconi are un premiu surpriză, din partea mea”, a transmis George Simion.

Citește și: Sondaj CURS. Pe cine ar vota românii la alegeri dintre Ciolacu, Ciucă, Geoană, Simion, Lasconi și Șoșoacă

Elena Lasconi
Elena Lasconi

Politicianul și-a găsit susținători pe străzile din municipiul condus de contracandidata la alegerile prezidențiale.

Unde era Elena Lasconi

La scurt timp după ce George Simion a căutat-o, Elena Lasoni a pus poze de pe teren.

Cel mai bine mă simt pe teren, acolo unde pot să văd cu ochii mei cum merg lucrurile și avansează investițiile planificate pentru Câmpulung. Astăzi, am fost pe teren alături de directorul ADP, Bogdan Pătru, să verificăm lucrările de modernizare a drumului DJ 735. Îmi place să fiu printre oameni, să aud direct de la ei ce putem să facem mai bine și să văd că munca noastră se simte în comunitate.

În timp ce discutam cu echipele de lucru, am simțit din nou căldura oamenilor din Câmpulung. Vă spun, dincolo de investiții, orașul acesta e minunat datorită oamenilor săi”, a transmis ea.